HVEM ER HAM JEG KYSSER PÅ? – Fie Laursen
BOG TOUR AFLYST?!

HVEM ER HAM JEG KYSSER PÅ?


Den seneste tid har været lidt sjov, for jeg plejer at være hemmelighedsfuld omkring mit kærlighedsliv og egentligt har jeg ikke vist nogen rigtigt frem siden B, hvilket er over et års tid siden nu men efter en veninde kom til at ligge en snapchat ud hvor jeg kysser denne skønne fyr farvel, så fik det et par screenshots igang og folk begyndte at snakke. Efter det, blev vi mere åbne og besluttede os bare for at fortælle jer at vi så hinanden. Vi er ikke kærester, men vi ser hinanden og måske det udvikler sig til en seriøs titel, på et tidspunkt? Jeg synes bare i fortjente at få et svar, på hvem ham jeg går og kysser på er. I fleste kender ham, han hedder Hanspeter, er også Youtuber og så har vi lavet et par videoer sammen, som i kan se lige HER. Btw, husk også min bog tour er igang og i kan se mine bog tour datoer HER, samt købe min bog lige HER! Kys, møs og massere kram Fie

fie laursen hans peter
fie laursen hans peter fie laursen hans peter fie laursen hans peter fie laursen hans peter fie laursen hans peter

4 kommentarer

 • Charlotte

  Jeg synes, du sagde at din næste kæreste skulle være en pige. Men I klæder hinanden, så held og lykke med kærligheden. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Par-is og par-trøjer – nu mangler i bare camping habit! 😀
  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor sødt 🙂
  Håber I måske en dag finder sammen og at det holder, for det synes jeg faktisk du fortjener efter alt hvad du efterhånden har været igennem af ting og sager! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOG TOUR AFLYST?!