Synger mine følelser – Fie Laursen
FIE LAURSEN - DATOER FOR BOG TOUR

Synger mine følelser

3 kommentarer

 • Camilla

  Kære Fie!
  Det var et rent tilfælde (og bestemt ikke hensigten at tjekke ind på DIN blog). Ja, jeg har haft de grimmeste fordomme om dig som person og har generelt tænkt at jeg på ingen måde ville finde din blog interessant. Men som det oftest er med fordomme (og sjovt nok opfatter jeg overordnet mig selv værende en ret fordomsfriperson??), så kommer de næsten altid af uvidenhed. Og ift. min opfattelse af dig, så må man siger at dette holder stik. Efter lidt surfen rundt her på din blog, har min opfattelse i al fald ændret sig markant af hvem mennesket ‘Fie Laursen’ er, og nu skammer jeg mig faktisk over de tanker jeg havde forinden. Tanker som sætter gang i reflektion i flere aspekter og tester min forestilling omkring hvor åben og fordomsfri jeg er. Et sundt wake-up-call. Til slut vil jeg sige, at jeg på ingen måde anede at du også sang (og hvis jeg vidste det, havde jeg sikkert antaget at du ikke havde en tone i livet…..). MEN, du har jo saftsuseme en dejlig stemme og det lyder bare knald godt. Så godt at jeg nu er i gang med at lytte til endnu flere klip med din sangstemme. Tak for at udvide min horisont. Fortsæt det gode arbejde og fortsæt med at være DIG. De bedste hilsener Camilla.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • larue

  Du er så fin Fie! Håber du vil tjekke vores webshop ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • d

  Omg det lyder af lort, hva 😀 synge kan du ikke. Men der er jo ikke så meget du kan vel

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIE LAURSEN - DATOER FOR BOG TOUR