Fie Laursen: Min sang og musikvideo dedikeret til spiseforstyrrede – Fie Laursen
TV2 NEWS FOR AT SNAKKE OM KROPSIDEALER

Fie Laursen: Min sang og musikvideo dedikeret til spiseforstyrrede


Så skete det. Min musikvideo er ude til sangen ‘Broken Soul’, som jeg skrev helt tilbage i 2015 da jeg led af en spiseforstyrrelse. Jeg har altid elsket at synge og elsket at skrive, både seriøst men også fjollet musik. Denne sang er skrevet lige fra hjertet og selv nu, når jeg sidder flere år efter og lytter til den, så får jeg kuldegysninger og det gør jeg vel, fordi mine følelser var så stærke i den tid, jeg sad og skrev sort på hvidt. Jeg har altid ville lave en musikvideo, men et sted ikke følt mig klar. Den anden dag sad jeg og hørte sangen, jeg scrollede igennem kommentarende fra alle de piger der mente jeg gjorde en forskel – Fra piger der sagde de lyttede til den, fordi de selv kæmpede en kamp med anoreksi og bullimi. Der var mange rørende beskeder. Jeg besluttede mig at lave en musikvideo nu, fordi at så kunne jeg sætte billede på følelserne i sangen og måske kan den nå ind til endnu flere piger, der har brug for en stemme i deres kamp. Da ‘Broken Soul’ blev skrevet vejede jeg 43 kg og havde tåre ned af kinderne. Nu vejer jeg omkring 60 kg og jeg smiler stort. Jeg håber musikvideoen kan være med til at sætte fokus på spiseforstyrrelser, på hvor seriøst det er at lide af en og at det er vigtigt at være der, for sine nærmeste, hvis en kæmper en kamp. Det er derfor jeg skrev “Pick me up, pull me close, I feel so alone”, det var fordi jeg følte mig alene og jeg håber denne tekst og video kan sætte fokus på alvoren, i at have en spiseforstyrrelse. Det er ikke et valg, eller en diet – Det er en psykisksygdom.

3 kommentarer

 • Helena

  Sødeste Fie <3
  Hvor er det en gribende tekst. Man kan virkelig mærke dig også har du en total lækker stemme 🙂
  Kram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie,
  Flot musik du laver og en god musikvideo som hjælper mange piger og drenge med at sætte fokus på spiseforstyrrelse og hvor svært det også kan være at være ung.

  Sender link til en glad melodi jeg har lavet i GarageBand på min gamle Mac og ber for at Gud hjælper dem med spiseforstyrrelser til at få et liv i ordentlighed, værdighed, redelighed, respekt og kærlighed i alle livets forhold.

  http://www.alsgn.dk/arkiv/EgenMusik/asian-inspired.mp3

  Tak for din redelighed (ærlighed og pålidelighed).

  Gud velsigne dig i Jesu navn.

  De bedste hilsener
  Søren/SGN

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg har fulgt dig i snart et år og du har virkelig hjulpet mig meget.
  I starten havde jeg absolut ingen selvtillid, men du hjalp mig til at finde det smukke og positive ved mig selv. Du gjorde mig glad når jeg ik kunne se nogen mening med livet, det lyder sygt men kort sagt har du reddet mit liv.
  Jeg så, så meget op til dig at jeg gerne ville se ud som dig og veje det samme som dig, det resulterede i at jeg ikke havde spist i 4 dage og at jeg var ved at påbegynde en spiseforstyrrelse. Men så gik det op for mig hvor meget du har kæmpet med det, og hvor svært det er at lide af noget så frygteligt som en spiseforstyrrelse. Jeg plejede at være en glad pige, men i den periode lukkede jeg mig fuldstændig inde. Jeg så dine videoer og den glæde i dine øjne, dit smil og din humor fik mig til at spise igen!
  Jeg er ik en af de tyndeste men jeg er glad! Og så er jeg sku godt tilfreds med resten. Tak for hjælpen Fie ved virkelig ik hvad jeg skulle havde gjordt uden dig! Tak Fie jeg elsker dig smukke! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV2 NEWS FOR AT SNAKKE OM KROPSIDEALER