OUTFIT OF TODAY

Folkeskole mobbere truer med at ødelægge mit meetup

Nu er det tredje gang at jeg ser navnet fra en af mine folkeskole mobbere poppe op på min skærm, i sammenhæng med at jeg imorgen holder bog signering i Frederikssund, som er byen ved siden af min hjemby. Byen, jeg selv har kæmpet mig igennem et par skoler. Jeg har både set beskeder om hvor til grin jeg er og så bliver der svaret af endnu en, at de burde komme og ødelægge min bog signering. Hvad indebære det? Jeg har tænkt meget over om jeg ville skrive dette indlæg, men jeg vælger at dele mine tanker. Det vil nok altid skære i mit hjerte, når jeg ser navnene på dem der mobbede mig i folkeskolen og jeg må indrømme det giver mig et gys inden i, når jeg læser de vil ødelægge dette for mig. Jeg har før haft ubehagelige oplevelser på tour, hvor der dukkede folk op som både råbte “luder” og havde truende adfær overfor både mig og de opmødte, det skal vi også snart skrive et blog indlæg om – Men… Jeg har fra  højre og venstre, fået krammere og folk der har sagt “Fie du kan bare aflyse din bog signering”, men jeg har besluttet mig for første gang ikke at flygte fra mine folkeskole mobbere. Som barn skiftede jeg skole, løb fra dem i frikvarterende og jeg så dem aldrig i øjnene, fordi jeg var bange. Og jeg skriver vel dette indlæg, for at lette hjertet men også for at nå ind til jer fra min barndom. Jeg er ikke en lille pige uden en stemme mere, som i kan bruge som bokse bold. I er ikke seje, i er ikke højere end mig. I får ikke lov til at nedbryde mig igen og hvis i har tænkt jer at møde op, så synes jeg vi skal sætte eventet på pause så jeg kan få smidt nogle ord ind i jeres små hoveder. Jeg husker tydeligt hvordan hele skolen grinte, de synes det var sjovt at beskeden var kommet at jeg var taget ud af skolen, grundet depression. Rygterne gik om cutting, om selvmordstruende tilstand og i synes det var endnu sjovere, for den situation havde i kunne skubbe et andet menneske i. I er lave, patetiske mennesker som ikke er noget videre i livet. Jeg valgte at bruge smerten i gav mig, til at udvikle noget og derfor møder jeg op, for at signerer bogen i faktisk gav mig muligheden for at skrive. I render stadig rundt, køre på scootere og laver ballade i byen og så synes i stadig det er sjovt at ødelægge andre mennesker.
Stop jer selv op, mærk efter – Hvad siger det ikke om jer? 😉

Jeg er ikke bange for jer mere, så mød i gerne op, hvis i nu tør og så skal vi fandme have os en snak, for første gang hvor jeg også har en stemme. Så skal jeg fandme nok vise og fortælle jer, at mobning ikke er vejen frem og det at nedbryde et andet menneske ikke er sejt. Kom forfanden videre i livet. Vil man bruge sin dag på at gøre en anden ked af det? Vi ses imorgen kl 16.00, i Sillebroen Frederikssund. Personligt håber jeg at en masse af mine dejlige følgere møder op og bakker mig op, da jeg nu ikke ved om jeg kan forvente at se mine folkeskole mobbere i øjnene. Men jeg ønskede at skrive dette indlæg, da jeg har læst flere skrive de ville komme og nu ved i der kommer, hvad der sker, hvis der sker noget drama. En ting jeg er afklaret omkring er; at jeg ikke bakker ud, jeg flygter ikke og hvis jeg ser bare et ansigt fra min folkeskole som mobbede mig, så flyver jeg hurtigere end lynet op i deres ansigt, for at få sagt de ord jeg har haft inden i mig i flere år. Lad os håbe det er falske ord og de ikke kommer. Men hey, hvis de møder op kan vi jo så fint videoblogge det, så de kan blive en del af den blog de lavede hate sider omkring! Så håber jeg i kan finde ud af at sige “hey bloggen”, ligeså godt som jeg nu kan…!
I’m not a quite little girl anymore, I’m a loud, angry bitch who will put you in place.

fie laursenfie laursen blog

   

32 kommentarer

 • Signe

  Kæft nogle røvhuller som skal komme og ødelægge det for andre. Fuck haters, de er intet værd!💔
  Jeg er vildt ked af at du skal opleve en så dårlig ting, på så en god event💧💔
  Du skal bare altid huske på at du er en meget bedre person end dem. Det er ikke dig som gør noget forkert, det er dem.
  De har det sikkert dårligt med sig selv, men det får dem ikke adgang til at få andre personer det at få det værre.
  love u, ses på instagram❤️
  kh Signe😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Roksana

  Har Du læst sort brev som du fik i Køge der stå vigtigt på ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Roksana

  Wow virkelig tak ❤️ Du er så inspirerende og så fantastisk ❤️ Jeg glad for at du ku lide vlogget jeg glemmer aldrig den dag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Hej Fie. Jeg elsker dine videoer og ser dem hver dag du gør mig glad. Og jeg har også selv prøvet mange svære ting selv med angst ocd adhd men jeg kommer igenem det hele. Jeg ØNSKER OVER ALT I VERDEN AT MØDE DIG. Tak fordi du gør min hverdag bedre jeg elsker dig Fie.
  Kh Agnes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej fie, jeg skal med til dit meet-Up her senere i dag og jeg glæder mig så meget! Du skal ikke lade dem påvirke dig de er nogle idioter!♥️♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Fie, jeg er sikker på, at du kan nakke dem. Du kan helt sikkert snakke for din sag, for du er så stærk. De ville helt sikkert gå ned på knæ en dag, og bede om tilgivelse, når de indser, at du har opnået en MEGET højere status, end hvad de nogensinde har opnået – tilsammen! Du er fantastisk, Fie, og dine opmødere ville med garanti komme og møde dig til mødet i dag, for det er jo en oplevelse man aldrig glemmer!
  Hilsen Mai, som også mødte dig i Helsingør,.<3 (Det kommer jeg aldrig til at glemme;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Fie, du skal slet ikke tænke på alle de dumme mennesker der er jaloux. De gør slet ingen ting bedre for dig, du skal tænke på alle de mennesker det elsker dig og tænker på dig!<3
  Og du gør en forskel for mange mennesker!!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Håber på det bedste imorgen!♥️ Queen Fie, du er en fucking fantastisk og stærk kvinde/pige😘 De haters eller gamle mobbere kan bare komme an! Når de først ser hvor stærk og selvsikker du er idag, kommer de aldrig igen!♥️ Ellers vil vi altid være her for dig!!😍♥️ #fuckhaters! #Fielovers #Loveubitch Håber du får en god bogsignering imorgen🖤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Tusinde tak smukke, vi krydser fingre for et godt event med fred <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Du er så stærk Fie, og hvis du bliver ved med at tro på det, ser de dig ikke mere som svag. Bliver også selv mobbet HVER DAG, men hverken mine forældre eller lærer kan gøre noget ved det. Ville ønske du kunne komme til Randers en dag❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hvor er du bare skøn! Ønsker dig en fredlig fremtid og at det stopper <3 kram F

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ROKSANA

  HEJ FIE FEDT BLOGINDLÆG.
  JEG VED GODT AT JEG SKRIVER DET OVER ALT MEN I GÅR I KØGE DER LAVET JEG EN VLOG OG JEG VIL SÅ PISSE GERNE AT DU KIKKER PÅ DEN KANAL HEDDER (R&O) KNUS xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • roksana

  HEJ Fie fedt bloginlæg.
  Jeg ved godt at jeg skriver det over alt man jeg vil så pisse gerne at du ser min vlog fra igår fra køge den er på kanalen (R&O) KNUS xxxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GB

  Jalousi er en grim ting ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mina

  Elsker virkelig citatet til sidst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Fedt blogindlæg, du er så sej du imponere mig gang på gang. Du er så inspirerede! Elsker bare din personlighed, du skal ik give dem en fuck’ Stay strong håber på det bedste i morgen. Ik destomindre en underholdende Video blog! <3 knus xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes mama! De skal bare sætte sig ned! Ville SYGT gerne være der og støtte dig! Men pga eksamen kan jeg dsv ikke, men jeg har dig i mine tanker 200%! Jeg elsker dig skat!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   I remember you! Det er helt ok, skønne. Vi ses en anden gang <3
   Held og lykke med eksamen! xx

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wonderful pictures and cool summer look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Thank you so much xx

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olivia

   Du er så mega sej Fie! Ville virkelig ønske, at jeg kunne komme og bakke dig op, men selvom jeg nu ikke kan komme, sender jeg dig tusindvis af tanker. Stay strong bitch, jeg tror på dig, og lad dem ikke knække dig!! Jeg elsker dig, og du er virkelig den sødeste, jeg glemmer aldrig den dag, hvor jeg fik lov at snakke med, tage billeder med dig, give dig et stort kram, og da du signerede min bog! Kraaam! xoxo

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Det er helt okay min smukke, tak for din tanke og kærlighed <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY