Ingen tolerance for utroskab – Fie Laursen

Ingen tolerance for utroskab


Jeg har informeret jer på Youtube om mit brud med HP, men til jer der ikke ser med der, så får i den også lige på bloggen. Ja, jeg har valgt at slå op med ham og det er der flere grunde til. Jeg valgte at putte ordene før utroskab, i at jeg havde travlt og ikke nok tid til ham, men det har jeg forstået jeg kun gjorde for at give mig selv skylden, for det har jeg det med at gøre. Nej, jeg skal sgu’ ikke give mig selv skylden for han var mig utro. Ja, jeg arbejder meget pt og har ikke haft meget tid, men derfor skal jeg ikke bilde mig selv ind at det er okay at han drak sig pisse stiv og kyssede på en anden pige. Jeg slog kun op fordi han var mig utro, for at være helt kold og kontant. Jeg har ingen tolerance for utroskab og folk der har dårlige undskyldninger der forbinder alkohol har jeg absolut intet tilovers for. Sorry not sorry, men jeg kender selv mine indreværdiger og jeg skal have en der kan leve op til dem. Jeg kunne aldrig finde på at være min partner utro, så jeg skal heller ikke have en der besidder den egenskab at kunne. Jeg skal have en der er påpasselig og som tænker på mig, når personen er ude. Jeg skal have en med et andet mindset, en der er motiverende, arbejder hårdt og har store drømme. Jeg skal have en der forstår mit liv og støtter det. Men vigtigst af alt, så skal jeg have en der er loyal, for der er absolut intet mere ydmygende end at være hende, hvis kæreste var utro… Og især efter så kort tid sammen. Jeg vil ikke være en af de piger der sidder tilbage og tænker det er fordi jeg ikke er god nok, for jeg ved jeg er god nok og jeg ved der kommer en skøn person ind i mit liv en dag, som vil værdsætte mig og have nok i mig. Jeg er en stærk kvinde og det har jeg altid været.

fie-laursenfie-laursen-1 fie-laursen-3

9 kommentarer

 • Milas

  Hej fie synes det fedt du siger tingene ligeud, du en fed person med en dejlig personlighed så er sikker på din dræmmefyr er der ude et sted, du har hjertet det rette sted, så det kommer.. nyd dit liv og alle omkring dig:) du dejlig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kassandra

  Al kærlighed din vej Fie! <3 Btw taler du ikke med Daphne og dine amerikanske venner mere? Savner dine indlæg og vlogs fra the US <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Lige nu lever jeg mit liv i Danmark, fordi jeg har meget arbejde og musik der sker her. Men jeg savner L.A meget og vender nok snart tilbage på en lille ferie. <3 X
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zandra

  Du finder 100p en der kommer til at behandle dig godt en dag. Man finder først sin eneste ene, når man har prøvet mange andre typer. ( det gav sikkert ingen mening, men håber du ved hvad jeg mener ).

  Jeg elsker BTW de billeder du har lagt ind til det her opslag. Du ligner seriøst en model, og så over driver jeg ikke 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Du skal nok finde den eneste ene en dag Fie! Han har dummet sig, og om man er fuld eller ej, er det ikke nogen ordentlig grund. Du tackler det her på den mest Nice måde. Vær stærk Queen Fie, jeg ved du klare den! Du er perfekt som du er. Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Godt blogindlæg smukke. Men så kan man jo ik undgå at tænke på om det også var det der skete med ham og Maja… der sker så mange ting for dig lige nu Fie. Tror ik du skal spille smart lige her, tror det er vigtigt at du agender dine følelser, for ellers udvikler det sig bare til noget trælst og du går helt ned. Det er ærgeligt men vil selfølgelig støtte din beslutning!<3 tror bare din næste kæreste skal være en sød pige, der forstår dig og ik fucker med Queen Fie.
  Ha en god aften alle sammen og husk: viljen vælger virkeligheden. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *