JEG HAR BRUG FOR DIN HJÆLP – Fie Laursen
Provokerer mine nipples dig?

JEG HAR BRUG FOR DIN HJÆLP

Indeholder reklame for afstemning af Guldtuben


Hey bloggen. Nu træder vi endnu et award show i møde og det er faktisk første gang, jeg føler min chance for at vinde er lav men det er fordi det ikke er på min hjemmebane og fordi jeg er forholdsvis ny, iforhold til de andre Youtubere. Jeg har aldrig været nomineret til en award uden at vinde den, hvilket er helt crazy – Men jeg tror i år kan være første gang, selvom jeg selvfølgelig ikke håber det! De nominerede er ikke udvalgt endnu, da det er folk der følger med her, som skal vælge hvem der fortjener det. Jeg håber at i vil hjælpe mig ved at nominere mig lige HER. De fleste fans har skrevet mit navn i stortset alle kategorier hvilket er nice, for det giver mig en større chance. Det er mit første ‘Splay event’ og jeg glæder mig faktisk rigtig meget til at opleve det her award show, om jeg så vinder eller ej, så ser det skide sjovt ud! xx Kys for nu, jeres Fie

Personligt ville jeg dog elske hvis i ville nominerer dette!
Årets video: Fie Laursen -Broken Soul (Official Music video)
Årets bedste Youtuber
Årets bedste Instagrammer
Årets vlogger
Årets rising star
Årets humor
Eller Årets Collab: Fie Laursen og Tony – Daiz våde drøm
Årets sang: Fie Laursen – Justin
(I har hørt lidt af den og den udkommer her i Juli, hihi..)

fie laursen guldtuben

STEM PÅ MIG TIL GULDTUBEN LIGE HER!! <3

2 kommentarer

 • Emma holst

  Hey smukke fie! <3
  Jeg har lige et spørgsmål…
  Mega mange af mine veninder er begyndt at købe følgere på Instagram, og de siger der er meget mere aktivitet nu fra især fyre. Kan du anbefale det? https://autolikes.dk man kan få 1000 followers for kun 99 her nemlig.. Håber du vil tage tid til at svare. Du for nice!
  Xoxo Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hvornår i juli udkommer din sang?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Provokerer mine nipples dig?