JEG HAR FÅET LILLA HÅR! – Fie Laursen
NYHED: UDGIVER MIT EGET TØJ

JEG HAR FÅET LILLA HÅR!

Indeholder reklamelinks


Måske har i allerede set det på Youtube, men jeg har fået lilla hår! I kan se videoen hvor jeg selv farver det lige HER og ellers er her nogle billeder til jer. Jeg har før haft blåt hår, som i kan se lige HER men nu skulle der ske noget nyt. Det holder kun et lille stykke tid og så skal jeg være blonde… Men jeg overvejer faktisk at finde mig en ny cool farve. Måske lyserød? Jeg har fået en smag for de crazy farver… Hvad synes i om håret? xx

Jeg farvede mit hår med Silvershampoo (denne her), jeg lod det sidde i 2 timer og skyldede det ud. Det blev så lilla.

FIE LAURSEN FIE LAURSEN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHED: UDGIVER MIT EGET TØJ