Jeg har sgu’ fået en kæreste – Fie Laursen
Fie Laursen Bog Tour

Jeg har sgu’ fået en kæreste


Det er nok lidt svært at overse, hvis man nu følger mig på andre socialemedier, men bloggen skulle da også lige have nyheden. Jeg har fået en kæreste, for første gang i over et år. Mit kærlighedsliv har været op og ned, siden mit sidste forhold. Der har både været tåre, grin, gode oplevelser og ensomhed. Jeg er meget selvstændig og har ikke ‘brug for en’, så selvom jeg er en håbløs romantiker så flyver jeg ikke ind i et forhold med hvem som helst. Det skal være den rigtige. Fra første gang den her søde jyde stod i min entre, med sit skæve smil og sagde ‘mojn’ har jeg haft sommerfugle i maven, hver gang hans navn er blevet nævnt. Jeg har datet siden min sidste kæreste – både drenge og piger, uden held og uden at mærke følelsen af forelskelse og tryghed. Med ham her, så føler jeg mig tryg og jeg føler vores forhold er stabilt. Han har været lidt med mig rundt på bog tour, støttet mig når jeg har været træt og så er det fantastisk endelig at have mødt en, der kan så godt med min familie. Så sent som igår aftes, sad han og spiste aftensmad, drak Vin og senere tog nogle Tequila shots med min far, han havde købt i Texas, imens jeg lå inde i sengen og sov (da jeg er syg). Jeg ved det her kan virke lidt for sukkersødt til mange, men jeg er sgu’ forelsket og jeg har fået en kæreste. Det skulle i egentligt bare lige vide. Han hedder Hanspeter og er selv Youtuber, så mon ikke vi har videoer på vej til jer? 😉

PS! Husk i kan købe min bog lige HER

FIE LAURSEN kæreste FIE LAURSEN kæreste

12 kommentarer

 • Line

  Dejligt for dig:) men la nu vær at blive gravid om en uge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Må man spørge, om nogle har rettet din bogs indhold? For der er godt nok mange komma fejl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

   hvis man følger med her på siden, kan det vel ikke forbløffe. Hun udelader også konsekvent nutids-r og flertals-r..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Dejligt Fie.
  Skønt at se dig glad ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Laver du et haul med de ting du fik i Næstved storcenter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  Fie, jeg er så oprigtigt glad på dine vegne! Du fortjener kun at være lykkelig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anemette

  Tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Cute. Tillykke med kærligheden. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hey fie❤Synes at dig og HP er virkelig søde sammen men har lige et lille spørgsmål😀På din bog-tur kommer du så ikke til Randers😘Hilsen Kirstine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke søde, du fortjener kærligheden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor gammel er han

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fie Laursen Bog Tour