NYHED: UDGIVER MIT EGET TØJ – Fie Laursen
NYHED: JEG UDGIVER EN SANG!

NYHED: UDGIVER MIT EGET TØJ


Endeligt kan jeg afsløre endnu en nyhed for jer og det er egentligt dejligt, for jeg har gået i 3 måneders tid og hintet med jeg arbejede på en masse, uden at kunne fortælle jer hvad der skete. Den anden dag breakede jeg at jeg udkommer med en parfume, men der er faktisk 4 nyheder på vej i ikke kender til. Jeg har længe fortalt jeg udgiver en kollektion med en anden kendt Dansker, men det er faktisk ikke det denne nyhed er… Den nyhed kommer ud i en presse meddelse omkring August og så selvfølgelig også her på bloggen, til den tid. Men jeg har en nyhed op til… Jeg er blevet godkendt til at lave mit helt eget merchandise, på en platform der holder til i Europa hvor kun de største Youtubere får lov at ligge inde.

fie-laursen-merch

Jeg har fået min talent manager idag og vi har sat mine designs igang, så min webshop med merchandise skal faktisk være klar i næste uge og så kommer den snart derfra. Hvad betyder det her, Fie? Ja, det betyder at i, som elsker at følge med, snart kan købe en masse forskelligt tøj og gear designet af mig. Jeg kan slet ikke vente med at dele dette med jer, men i det mindste kunne jeg endeligt dele nyheden med jer, for jeg er meget spændt. Jeg har altid ønsket mit eget merchandise, men hos nogle store kanoner som har styr på deres sh*t og det at jeg blev godkendt, er en kæmpe succes for mig! Jeg håber i glæder jer ligeså meget som jeg gør! Merch vil blive opdateret tit, så der altid er nye designs klar! xx Kys

qupteee

4 kommentarer

 • Hej Fie. Håber du en dag vil skriver til mig på Inatagram. Og der er sikkert mange der Skriver så noget her til dig. Men det vil gør mig rigtig glad hvis du gad Du er mit Idol Og jeg har følt dig rigtig lang Jeg er en pige på 11 år som hedder Aienda Og kommer fra en lille by som hedder thisted Håber du vil skrive Inatagram: Aiendahasan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  hej fie elsker dig og jeg stemmer på dig på guldtuppen håber du vinder du er min best behc

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  hej fie elsker dig jeg stemmer på dig på guldtuppen håber du vinder elsker dig du er min best biches

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hej fie jeg elsker dig du er en god YouTube er

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHED: JEG UDGIVER EN SANG!