Provokerer mine nipples dig? – Fie Laursen
Fie Laursen: Min sang og musikvideo dedikeret til spiseforstyrrede

Provokerer mine nipples dig?


Ej come on. Hvor er det sjovt at se hvor sure folk kan blive over billeder, hvor der er nipple slip. Jeg har postet nogle billeder fra photoshootet til min nye musik video på min sang ‘Broken Soul’, hvor jeg sidder i et badekar og der er nipple slip. Hvordan kan folk virkeligt blive sure, når de ved hvordan jeg er? Hvis man følger mig, så ved man jo godt hvordan jeg er, hvilket opslag jeg ligger op og man ved hvor fucking ligeglad jeg er, med alt jeres slutshaming. Kvinde kroppen er et work of art, hvis i spørger mig, men jeg synes også den er undertrykt og hvis man ikke pakker sig ind, så er man en billig luder. Jeg går aldrig med BH, i kan stortset altid se mine nipples igennem mine t-shirts, så hvorfor får dette folks pis i kog? følger man mig, så kender man mig jo. Fucking weirdos. Smid et follow på Sofie Linde, istedet for mig hvis i er så pisse sensitive. Jeg ændre mig aldrig, for at tilfredstille andre. Jeg er mig selv, jeg ved hvilke budskaber jeg står inde for og folk der ikke kan følge med, kan lære at opføre sig ordentligt. Se mine søde nipples, endnu mere i dette blog indlæg. De er sgu’ da søde. Lad dem da sige komme ud og sige hej.

fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen

16 kommentarer

 • Andersine And

  Jeg vil have mit næb tilbage!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kæft nogle dejlige store kasser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederik

  Jeg kan godt lide dine bryster!😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ryuil

  klamme kust

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mikkel

   Ryuil måske du skulle lære og stave før du sviner folk til

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej jeg syntes at det er nogle flotte bileder af dig fie
  Vh Emma fra Jylland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johnni Gade

  Jeg vil have min pik til at glide i mellem de dejlige patter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • idk

  jeg cum til det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  du har sygt dejlige boobs

  ja er klam…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  Vil slikke dem. De er dejlige dine nippels.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel koch

  Mega nice du er dig selv fie og giver folk igen, hvis de ikke kan tåle at følge med må de fandme holde sig væk og de har vel forfanden set en kvinde krop før så hvad fanden har de hate på dig for og ser godt ud fie rigtig gode billeder du har fået taget dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahaha elsker at du giver dem
  Igen! Who run the world? Fie Cecilia Laursen! Bliv ved med det du gør! <3 glæder mig til din sang kommer ud! xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil godt nok sige, at folk synker virkelig lavt nutildags. Jeg har respekt for dig Fie, og synes det er Nice, at du er dig selv hele vejen igennem. Der er ikke mange som dig – du er et specielt menneske, som lever med en hel masse hate. Du er stærk, og lader ikke negative kommentar osv. “Overtage” dit liv, du lever dit liv, som du gerne vil, og sommetider er tingene hårderer, men du kæmper dig virkelig igennem det!
  Jeg er stolt af dig, selvom jeg ikke kender dig, men er sikker på, at alle som kender dig, burde være stolte af dig, for du gennemgår meget, men alligevel er du dig selv. 💪🏼⭐️ Du er en stjerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kæmpe stor respekt til dig Fie. #Freethenipple. Det er så latterligt at fyre kan gå helt topløse uden problemer men når man lige ser lidt af en kvindes brystvorte skal der skældes ud. Du må aldrig lave om på dig selv, du er fantastisk lige som du er, du har et hjerte af guld og det må du aldrig glemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Det er lige præcis det jeg elsker ved dig, elsker du er så kold i røven. Det er så fedt og ærligt alle har nippels hvad Fuck er der galt ved at vise dem. Nej nej nej forstår virkelig ik vores samfund! Synd det udvikler sig sådan men så er det godt vi har dig til at nedbryde det tabu at vise en ting så normalt som en nippel. Pressen kommer helt sikkert til at skrive om det her men op i røven med dem igen kan røre Queen Fie!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fie Laursen: Min sang og musikvideo dedikeret til spiseforstyrrede