ÆRLIGT: Sandheden om hvorfor jeg pausede bloggen – Fie Laursen
OUTFIT OF TODAY

ÆRLIGT: Sandheden om hvorfor jeg pausede bloggen


Som de fleste ved har jeg de seneste mange måneder ikke været den aktive blogger, som jeg altid har været. Kort sagt, så forsvandt jeg. Jeg har været meget on and off på bloggen, den har ikke været som før, med outfit billeder osv. Jeg vil gerne snakke lidt om min pause og være ærlig med jer – Jeg sagde først det var fordi jeg fokuserede på Youtube og det har jeg også, så løgn var det ikke, men der lå egentligt mere til historien. Jeg har holdt en pause, da jeg blev kørt træt i at stille mig op til pæne billeder hver dag, for outfit billeder, samt at skrive – Jeg brugte jo HVER dag på at skrive ‘Min Ærlighed’, så jeg havde ingen motivation til at sætte mig og skrive endnu mere på bloggen efter. Nu er jeg tilbage og jeg har fundet min motivation tilbage, så jeg håber i vil være klar på at følge med igen herinde. QUEEN BITCH IS BACK! Jeg har store projekter på vej, både indenfor musik, en kollektion og andet… De næste par måneder bliver de vildeste i mit liv og jeg vil lade jer følge med her på bloggen!

FIE LAURSEN BLOG 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY