Stor nyhed: Jeg arbejder på min helt egen ‘Fie Laursen’ parfume… – Fie Laursen
ÆRLIGT: Sandheden om hvorfor jeg pausede bloggen

Stor nyhed: Jeg arbejder på min helt egen ‘Fie Laursen’ parfume…

Indeholder reklame links


Hey bloggen. Jeg skal til at fortælle jer en kæmpe nyhed, men det er ikke den ‘kollektion’ jeg har fortalt jer om længe… Men den nyhed kommer også snart! Ja, jeg udgiver min egen kollektion! Tøj, makeup, smykker? Hvad tror i? I må vente lidt endnu og se.. Jeg må desværre ikke sige det, da firmaet bag ønsker at vente til vores photoshoot er klar, hvilket er helt fint med mig –  Men her er noget andet nyt; Jeg har besluttet mig for at gøre noget nyt! Istedet for altid at gå i flere måneder og arbejde på hemmelige projekter, så vil jeg begynde at dele mine oppe og nedture, i mine iværksætter drømme. Jeg har altid haft store drømme, som jeg hakker af min liste, men jeg viser jer ikke de oppe og nedture, det har med sig at gå efter dem, uden et management og kun sig selv, helt kontrakt fri og alene. Jeg har en manager, som skaffer mig sponsorerede jobs og hjælper med mine tours, men jeg har altid sørget for at have frie hænder i ikke at være 100% bundet et sted, da jeg stoler mere på min egen arbejdsmoral end andres. Jeg bliver nok aldrig doven eller bliver en person, der ikke tror på mig selv – Det har jeg endnu en gang bevist overfor mig selv og jeg vil gerne have jer på mine planer og vejen til dem. Min STØRSTE barndoms drøm har altid været at udgive min egen parfume, i mit navn, som mine følgere kan købe. Jeg har altid ventet på at skulle blive kontaktet af et firma, som skulle kickstarte dem drøm fordi jeg følte mig på bar bund, men istedet for det – Så hørte jeg rundt i mit netværk, kæmpede mig igennem flere mennesker med falske løfter og folk der var pengegriske, som ikke kunne tilbyde mig den kvalitet og pris jeg ønskede på min parfume. Jeg ønsker nemlig at den er budget venlig, men stadig har kvalitet og et pænt design. Jeg har kæmpet mig igennem et hav af mennesker, med oppe og nedture – Og idag kan jeg endelig afslører mine første parfume-prøver at sendt imod mig, som jeg har lavet af en sød blanding af sødt og fruity… Dette vil være en længere process, som jeg vil dele med jer og jeg vælger at dele den, for at inspirer jer til at nå jeres drømme og det tænker jeg at i kan igennem, at se min kamp for at nå mine. Jeg kan slet ikke vente på mine små, tre parfume prøver der er på vej imod mig.

Jeg har endnu ikke underskrevet min kontrakt med det firma der skal udgive min parfume, men jeg har fået sendt den og så har de sendt mine første parfume prøver. Jeg glæder mig til at dufte til de 3 prøver jeg har mixet, forhåbentligt er drømme parfumen imellem dem. Men jeg vil gerne høre fra jer – Hvad synes I at min parfume skal dufte af? Hvad ville i gå med? Og hvad tænker i mht. til design? Jeg skal arbejde på dette projekt de næste par måneder og glæder mig til at det bliver slået i luften.

Ps! Du kan købe min grønne jakke lige HER 

fie-laursen-parfume-2 fie-laursen-parfume

Har du fået købt min bog endnu? ‘Min Ærlighed’ er en selvbiografi, jeg har skrevet om hele mit liv og den kan købes hjem lige HER. Jeg snakker om mobning, spiseforstyrrelser, kæreste-sorger, min barndom og om de socialemedier. Tak til alle som har købt den! xx Kys for nu, jeres Fie

8 kommentarer

 • Nicoline Lærke Magnussen

  Hej Fie! Jeg har mødt dig i dag (17 /06-17) i Køge til din bogtour. Jeg fik en autograf i min bog og et billede af dig og mig! Jeg er så mega overlykkelig over at jeg har mødt dig. Du betyder seriøst alt for mig og jeg elsker dig rigtig meget! Jeg har en fanside af dig og vil gerne vide om du vil følge den? ❤️😱
  PS. Det var mig der gav dig den bamse som var en isbjørn og nogle kort til dig og nogle kort som du skulle give til hp , Boris og Jose! ❤️😱 hvis du kan huske mig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Lærke Magnussen

  Hej Fie! Jeg har mødt dig i dag (17 /06-17) i Køge til din bogtour. Jeg fik en autograf i min bog og et billede af dig og mig! Jeg er så overlykkelig over at jeg har mødt dig. Du betyder seriøst alt for mig og jeg elsker dig rigtig meget! Jeg har en fanside af dig og vil gerne vide om du vil følge den? ❤️😱
  PS. Det var mig der gav dig den bamse som var en isbjørn og nogle kort til dig og nogle kort som du skulle give til hp , Boris og Jose! ❤️😱 hvis du kan huske mig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Det er så fedt at du går efter dine drømme, jeg glæder mig virkning meget til at have din parfume i hånden! Er så spændt på at se hvilken kollektion du kommer med, uanset hvad det er skal jeg så meget have det. Kæmp for dine drømme se hvad du har opnoget en bog og der er flere så vej, Parfume osv! Du er en klog pige med en vanvittig fed personlighed. Og fede holdninger af en pige på 20år er du virkelig fornuftig. Du skal nok blive til noget vildt i fremtiden! Jeg elsker dig Fie, og fedt du blogger igen du har været savnet! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Jørgensen

  Jeg elsker dig skat💕 Og ja jeg har købt din bog og jeg har også mødt dig💕 I Næstved storecenter💕 Hvis du kan huske mia og Caroline som lavet banneret til dig💕Jeg vil gerne sige tusind tak for at være min rollemodel for mig💕 Og tusind tak for at følge min fanprofil fan_fielaursen_love 💕💕 du betyder alt for mig💕 You are My Queen 💕💕

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÆRLIGT: Sandheden om hvorfor jeg pausede bloggen