20% rabat + nye tasker! – Fie Laursen
Sandheden om Jonas og jeg (bag om kysse billedet)

20% rabat + nye tasker!

Sponsoreret – Indeholder reklame for AndCopenhagen


Hey bloggen! Jeg modtog idag mine nye tasker + scrunchies fra AndCopenhagen. Jeg har længe set en masse Instagram chicks poste fede billeder i deres tasker (især den lyserøde) og altid gået og drømt om dem. NU har jeg selv fået fingrene i nogle, så jeg er så lykkelig og ville lige vise dem til jer. Et lille tip til jer – Hver måned kan man vinde et gavekort til AndCopenhagen på 1000.- kr, lige HER.  Taskerne er virkeligt fine og så er de budget venlige, og koster kun 549.- kr. Jeg vil gerne bestille en hjem i sort og en i pink sorbet, de er så fine farver! Håber i kan bruge tippet her til noget, happy shopping! x

Rabatkoden FIE20 giver 20% rabat på hele deres webshop – og virker til på Onsdag. d 26.

Pink taske (HER), Grøn taske (HER)

3fie laursen 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheden om Jonas og jeg (bag om kysse billedet)