FIE LAURSEN MIN ÆRLIGHED (VIDEOER)

Bogtour igen??

Reklame for egen bog – indeholder reklame links


Hey bloggen. Jeg har tænkt rigtig meget over om jeg skulle tage på bog tour igen, faktisk foreslog mit forlag en ekstra sommer tour, så jeg har gået på det seneste og tænkt på om jeg skulle smide en sommer tour op her i slut August, når jeg er flyttet ind i min lejlighed. Hvis jeg nu valgte at lave en lille sommer tour, så ville det nok højest blive 5 byer, men jeg tænker det er bedre end intet. Trods der mødte flere hundredevis af mennesker op i alle byerne, så var der også mange som ikke kunne komme lige på de dage, så jeg tænkte jeg kunne afholde endnu en bog tour. Jeg elsker virkeligt at møde jer alle, i har så høj energi og så meget kærlighed at dele ud af – det er så dejligt at få lov at se jeres søde ansigter, nu vi lever igennem de her socialemedier… Hvad synes I? skal jeg afholde endnu en tour? en lille sommertour, hehe… Hvilke byer kunne i tænke jer, at jeg besøgte hvis jeg nu valgte at gøre det? Ja, først af alt skal jeg se om i vil have mig on the road again.. 😉 kys for nu, jeres Fie

Ps. I kan købe min bog lige HER

fie laursenfie laursen fie laursen fie laursen fie laursenfie laursen fie laursen

   

18 kommentarer

 • Sophie

  Syntes du skulle komme til Frederikssund igen🙏🏻❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara sophie

  Hey fie❤️ Jeg er mega stor fan af dig så selvfølgelig syntes jeg du skal tage på bog Tour igen da mig og min veninde har en meget personlig gave til dig som vi gerne vil give dig❤️ Ved godt du har været i Frederikssund men syntes du skulle komme igen😂😂❤️🙏🏻🙏🏻Elsker dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tijana

  Hej Fie
  Jeg ville blive virkelig glad, hvis du kunne komme til Lyngby center eller Rødovre centrum.
  Jeg elsker din sang Justin!❤ Jeg glæder mig vildt meget til, at dine andre spændende projekter kommer ud!❤
  Kys og kram fra Tijana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg håber virkelig at du gør det ❤️❤️ Og hvis du gør kan du så komme til Sønderjylland ??? Det er lige meget hvilken by i Sønderjylland, men jeg vil bare såååå gerne møde dig 😆❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Hej søde Fie! Syntes helt klart du skulle gøre det, sidste gang du var i Århus, glemte det.. Og siden da har jeg virkelig bare hadet mig selv for at jeg glemte det, for vil SÅ gerne møde dig!! Men ja.. Syntes helt klart du skal tage til Århus. Så håber jeg du vælger en da hvor jeg kan, hvis en af byerne bliver Århus.. <3 Love u!!! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg håber på endnu en Tour!! Synes du skal komme til Odder, men hvis det er for lille en by, så håber jeg at du vil tage til Århus… Har allerede mødt dig en gang, men ville hellere end gerne møde dig igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  hej fie altså jeg bor i hadsten som både ligger tæt på randers og aarhus men synes aarhus fordi der tror jeg at der er flere af dine fans der kan komme hen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Lindhøj

  Ej Fie, vil du ikke please komme til Raqqa?
  Du har mega mange fans der!

  Køzz fra os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mika Hansen

  Jeg synes helt sikkert at du skal tage på bog Tour igen og hvis det var må du meget gerne besøge Stenløse centret og Nørrebro bycenter!❤️😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Helt klart og jeg synes du skal komme til Aalborg da du aflyste sidste gang stod og ventede der inde men du kom aldrig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano

  Jeg har ingen bil eller kørekort, så har ikke haft mulighed for at komme nogle af stederne, da jeg bor tæt på Skive.
  Så hvis du kunne komme lidt tættere herpå ville jeg komme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Hej fie
  Kan du måske kommer til en by i nærheden af espergærde?? PS hvornår laver du åbner fan gaver. Elsker dig og dine videoer❤️❤️👌🏻Min fanside hedder Queen.fie_fan😁❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Hej fie
  Kan du måske kommer til en by i nærheden af espergærde?? PS hvornår laver du åbner fan gaver. Elsker dig og dine videoer❤️❤️👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yaren

  København! Gerne Rødovre haha #bitchsquad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  YAAAAY! Kom rundt i Danmark igen! vi savner dig, inklusiv mig😊 husk at komme til københavn igen, der er så mange som ikke fik nået at møde dig!💫

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kom til Gilleleje!!!!!!!!
  Det vil vi have stor glæde håber du komme mange hilsner Asta

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Holstebro! Du blev jo desværre nødt til at aflyse den da du rigtigt skulle være kommet 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Please kom til Lyngby igen!!! Ved godt at det er langt væk fra dig men alligevel! ❤️😍PS elsker dine videoer og din bog

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIE LAURSEN MIN ÆRLIGHED (VIDEOER)