GIVEAWAY: VIND EN DAG PÅ BAKKEN FOR 4 PERSONER! – Fie Laursen

GIVEAWAY: VIND EN DAG PÅ BAKKEN FOR 4 PERSONER!

Sponsoreret og betalt – Reklame for Bakken


Hey bloggen. Forleden var jeg på bakken sammen med mine to brødre og deres kærester, hvilket var så hyggeligt! Jeg både video bloggede og tog en masse billeder til jer. I min familie har vi altid elsket bakken og det var så hyggeligt at være afsted igen, så manglede vi bare mutti og daddyO med, hehe .. Vi prøvede en masse forlystelser, spillede i arkaderne og så spiste vi vildt lækker mad på Læ Burgers, som var sindssygt hyggelig. Vi mødte en masse fans, som i kan se i nedstående video! x
Jeg føler virkeligt at bakken er det eneste sted der får mig helt ned på jorden, hvor jeg føler mig som et lille barn uden bekymringer igen og det elsker jeg! Jeg føler aldrig man bliver for gammel til bakken, det hiver ihvertfald mit indre barn ud og er så sjovt . Det var SÅ hyggeligt at være på bakken og så var der så mange fans! Det er lige før vi skal arrangere en dag hvor jeg er på bakken med mine fans, hihi 😉 Anyways ..

GIVEAWAY – I kan vinde en dag på bakken for 4 personer, lige nu her på bloggen. Det eneste i skal gøre for at deltage er at kommenterer hvad i synes er det sjoveste ved bakken! Der findes en vinder inden længe! Held og lykke

 

img_1796

I ved hvor meget jeg elsker elefaner!! haha  🙂

img_1798 img_1791

Seriously ! Hvis i spiser på Læ Burger på Bakken, så prøv denne Cæsar salat! haps

img_1830 img_1831 img_1841

Jeg elsker bakken og jeg elsker mine fans! God blanding 😉

img_1872 img_1885 img_1940 img_1928

85 kommentarer

 • Pia Hansen

  Deres rutsjebane og deres tombolaer. Krydser ee længe siden vi har haft råd pga min lave førtidspension og skal lægge togturen oveni de ting man geene vil præve så hpber virkelig og få den synsoplevelse mere med inden mit syn er væk pga min trælse øjensygdom RP som lægerne ikke kan vremse desværre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte leth

  Jeg er vild med hyggen og stemningen på Bakken. Der er rart at være, afslappende & altid hyggeligt…;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Det helt klart sjoveste er forlystelserne hehe, bare det der med at hygge med fam er bare guld værd så ville være fedt a få endnu en tur på bakken 🙂 elsker queen fiah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg snart kommer til Kbh på ferie( bor i Vestjylland). Så skal den rigtig have gas med to venner og min kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Det sjoveste ved Bakken er at være der med familie eller venner, man går helt i barndom igen 😃 Jeg har mange gode minder fra Bakken, desværre bor vi i Jylland, så vi kommer der ikke så ofte som vi kunne tænke os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Helt klart at være sammen med min familie og hygge mig.
  Af forlystelser den gamle rutsjebane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Helt klart at være sammen med min familie og hygge mig.
  Af forlystelser den gamle rusuebane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  forlystelserne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde D

  Det bedste ved Bakken er den gamle rutchebane, vildt fed præmie, håber jeg er så heldig at kunne invitere veninderne på Bakken❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg er vild med den gamle trærutsjebane 😊
  Kommer fra Nordjylland, så der går mange år mellem besøgene på Bakken, men skal netop derover til august, så det ville være skønt at vinde denne give away, så vil jeg forkæle med familie med den tur 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Jeg synes Blæksprutten er den sjoveste 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara H

  Jeg har aldrig været på Bakken før, så det er lidt svært at sige hvad det bedste er, men har snakket med nogle venner længe om at det kunne være fedt at tage afsted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Min favorit er klart den game træ-rutschebane! Alle de nye moderne forlystelser synes jeg ikke kan hamle op med en god klassiker som denne! 😉

  Hvis jeg vinder vil jeg helt klart invitere min lillesøster med. Hun kommer hjem på søndag efter 4 måneder i Asien, og jeg har savnet hende helt vildt! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Frost Thomsen

  Jeg har aldrig været på Bakken, og ved egentlig ikke så meget om hvad der er, udover ham der er klædt i hvidt. Men krydser fingre for at vinde- ville tage nogle gode venner med og få en god tur ud af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi munk Johannsen

  Helt klart den gamle rutschebane og jeg vil så gerne besøge Korsbæk da jeg er kæmpe fan af matador. Jeg har ikke været på Bakken siden jeg var 15 år og er nu 38 så det ville være så fedt at besøge bakken igen blandt andet med min mand som aldrig har været der før og vi skal da klart prøve et par ture i den gamle rutschebane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea Liv

  Det fedeste ved Bakken er helt klart min families tradition: Vi skal altid bruge alle vores klip på den gamle rutchebane og så tage et billede deroppe og købe som minde til resten af vores eksistens hehe, og så elsker jeg familiehyggen, morskaben, at slippe lidt væk fra ens shitty hverdagstanker <3 Elsker dig Fie<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bennekou

  Jeg har ikke været på Bakken før, men jeg kunne forstille mig at det var rigtig sjovt. Især hvis jeg havde min familie med ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Jeg vil gerne opleve bakken igen. Det er altid sjovt at prøve deres forskellige ruchebaner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg har altid været lidt vild med spøgelsestoget 😀 Jeg er ikke den modigste med forlystelserne, men jeg elsker at se andre skrige af grin, og det er bare så hyggeligt at gå rundt derinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Blæksprutten. 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gina

  Menneskerne er den sjoveste del af Bakken udover forlystelserne – elsker at people watche !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Nürnberger

  Det bedste ved Bakken er st hygge med dem man er sammen med. Hvis man er der med nogen venner, eller med familien. Det er selvfølgeligt også sjovt at prøve forlystelserne og jeg håber at jeg vinder, da mine veninder og jeg har snakket om at tage på Bakken. Det kunne være en fed overraskelse at give til dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Jensen

  Jeg elsker den hyggelige, charmerende stemning med bl.a. Matador-tema, koncerterne og de sjove forlystelser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Spøgelsestoget…klart! Og den gamle rutsjebane 👏🏼👏🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Spøgelsestoget…klart! Og den gamle rutsjebane. 👏🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonas

  Det sjoveste ved bakken er nok det hele, men hvis jeg skal vælge 1 ting så er det nok forlystelserne elsker dem og en dag med dig ville bare gør den 1000 gange bedre ☺ så håber på det bedste ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonas

  Det sjoveste ved bakken er nok det hele, men hvis jeg skal vælge 1 ting så er det nok forlystelserne elsker dem og en dag med dig ville bare gør den 1000 gange bedre ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Olesen

  Min favoritting ved Bakken er forlystelserne. Mest af alt Vikingeskibet. Det giver sådan et godt sus i maven 😉

  Jeg har længe gerne ville tage min familie med derhen, men de besøger ikke så tit fra det mørke Jylland. Måske er det nu, der er anledning til det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Jeg synes, at det sjoveste ved Bakken er spilleboderne, hvor man fx skal ramme noget med en bold – og så er der vist også ret gode vinderchancer. Min veninde kom i hvert fald hjem med en kæmpe plade chokolade sidst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mika celine Hansen

  Heej fie, jeg var en gang på Bakken hvor vi prøvede en masse boder og der vandt vi 2 af de der kæmpe chokolader og en kæmpe pose Chips så det synes jeg er det sjoveste at få så meget chokolade med hjem❤️ Men selvfølgelig synes jeg også at forlystelserne og alt det andet er sjovt😂❤️ Jeg elsker dig fie😘🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Elsker Korsbæk. Men hele stemningen på Bakken er fantastisk Jeg håber jeg kan invitere mine drenge på Bakken når vi skal til Kbh på ferie i uge 31.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Det bedste ved Bakken er at det er familie venligt. Man bliver bare glad af at være der. Ville gerne have min veninde,søster og mor med… håber jeg bliver vinderen. Kunne være så fedt💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Riber Nielsen

  Jeg eeeelsker te-kopperne og kan ikke hives ned – til gengæld er jeg bange for rutsjebanerne men bliver altid slæbt med af min forlovede 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg har ikke været på Bakken i mange år, men jeg ville elske at tage min kæreste og to skønne børn med en tur på Bakken 😃 Jeg vandt engang en kæmpe bamse på Bakken, og den historie har jeg ofte fortalt til min søn som godnathistorie 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris b

  Det bedste ved bakken er jeg altid kommer der med min familie, og vi hsvde picnic med mine bedste forældre hver sommer inden de gik bort. Det sjoveste var altid at hive min far med op i den gamle rutsjebane. Han vil aldrig prøve sådan noget normalt, men den gamle rutsjebane er han altid frisk på!
  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Hyggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Den gamle rutsjebane er helt klart min favorit. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk Hansen

  Det ser ud til I havde en sjov tur og fik lækker mad 🙂 Når vi er på bakken er det bedste næsten det hele og den oplevelse man får sammen 🙂 Men jeg elsker Korsbæk, og de forskellige boder og forlystelserne – så ja det hele 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ramaa

  Har aldrig været på Bakken så jeg kan ikke rigtigt skrive hvad det bedste ved Bakken er. Men jeg tror da det bedste må være at være sammen med ens familie, hygge og prøve en masse forlystelser sammen! Jeg håber jeg en dag kan tage derhen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg vil super gerne vinde en tur på bakken!! Mest af alt fordi jeg faktisk ALDRIG har været der. Så jeg kan ikke engang fortælle hvad det sjoveste ved Bakken er. Det er dog en oplevelse jeg ville elske at dele med min familie og kæreste! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det sjoveste ved at være på bakken er klart den gamle rutsjebane 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xenia

  Jeg synes Blæksprutten er den sjoveste🐙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Helt klart vandrutsjebsnen eller ulven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Mercedes

  Det sjoveste ved Bakken er nok mine Tarin ulven eller klovnen man kan kan kaste en bold ved også ryger han ned fra brættet men nok kun fordi det er min kammerat😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Jensen

  Det sjoveste ved Bakken, er at uanset hvad så bliver ens familie eller venner, som børn igen og der går bare max hygge og spas i alle. Og det er hvad jeg synes er sjoveste ved bakken❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Det bedste ved Bakken er selve stemningen. Det er super hyggeligt samtidig med at der er fede forlystelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melnie

  Har kun været der en gang, så derfor ved jeg dog ikke helt hvad der er sjovest. Derfor ville jeg utrolig gerne prøve derhen igen:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Trods en alder af 21 år, har jeg faktisk aldrig været på Bakken. Så det er svært for mig, at sige hvad jeg syntes er sjovest ved Bakken, men jeg kunne klart forstille mig, at noget af det sjoveste er rutsjebanerne der er. Jeg elsker suset i maven. Grunden til jeg aldrig har været på Bakken er, at jeg bor 20 minutter fra grænsen til Tyskland – så Bakken er langt væk.
  Krydser fingre for at vinde en dag på Bakken – så jeg kan dele med kæreste og venner ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline m

  Dragen er min yndlings!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke været på bakken i mange år, men vil så gerne opleve det igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det bedste ved Bakken er det nostalgiske element 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Harvig

  Jeg elsker den gamle rutchebane, den er sku lige sjov hver gang! 🙏🏻🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spøgelsehuset og Titanic||elsker dig 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det sjoveste ved Bakken er helt klart stemningen i forlystelserne. Når vinden kører i gennem håret, og man griner med sine veninder eller familie. Der er altid glæde omkring sig og det er svært at blive sur eller ked af det når man er i en god forlystelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Buch

  Det sjoveste ved Bakken er gratis entre, den største candyfloss du overhovedet kan få og selvfølgelig bakkens bedste forlystelser tornado & vandrutchebanen 🎢🏄🏼‍♀️💦☔️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Det sjoveste ved Bakken er stemningen der er der inde og at man ikke behøver at prøve noget, man kan bare tage der ind for at gå rundt og få god mad med sin familie, eller venner eller ligne 😍❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatmagül Karabacak

  Grunden til at jeg elsker Bakken er ikke kun fordi, at jeg som dig kan føle mig tilpas og hjemme – selvfølgelig også som et lille barn, men derimod også kunne føle mig fri og egentlig nyde nogle ting ét bestemt sted, der bringer det bedste frem i én.

  At være på Bakken gør mig det gladeste i hele verden, og hvis jeg vinder – vil jeg tage min søster og to brødre på Bakken efter vores hus er redesignet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin Falk

  Jeg kan desværre ikke sige hvad der er det sjoveste ved Bakken, da jeg aldrig har været der😕. Jeg bor i Jylland, så det er meget sjældent jeg har mulighed for at komme i et Tivoli. Jeg skulle have været der sidste sommer, men det regnede så vi valgte ikke at tage afsted.
  Nu håber jeg, at jeg kan komme afsted med min lille familie ❤️

  Knus Jasmin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Jørgensen

  Det sjoveste ved Bakken, er det hele!
  Sidst jeg var på Bakken, var med min familie – det er ved at være fem år siden! Jeg elskede forlystelserne, boderne og bare dét at være sammen som familie. Ville virkelig ønske, at vi kunne komme afsted igen!☺️🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Lund

  Det er helt sikkert spøgelseshuset. Jeg hader den, men den er alligevel pisse sjov. Og jeg bliver forskækket hver gang, og ligger mig helt ned i vognen og ind i den person jeg nu er med. Det bare så sjovt❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ELSKER at være sammen med familien og at grine med dem❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Det sjoveste ved Bakken er forlystelserne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cane

  Jeg elsker ulven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde K.A.

  Hej Fie, jeg har faktsik aldrig været på bakken, desværre.. Da jeg bor i Jylland :((( så jeg kunne vildt godt tænke mig en tur i tivoli + så er der grund til at besøge Djævleøen 😉 kys og masser af krammer til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie A

  Udentvivl stemningen der er når man er sammen end sine ynglings mennesker!! Og man kan dele den oplevelse med vilde ting, med og konkurrencer ét sted ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sjoveste er nok at prøve nogle af forlystelserne… da jeg var derude sidst (og første gang) havde vi min bebs med, og det regnede…. så vi nåede slet ikke at prøve noget, før vi tog hjem igen. Ja ja, næste gang er jeg vel mere heldig 😉

  / livetsomungmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette Sund

  Uh det er svært at sige lige hvad der er sjoveste, det er mange år siden sidst jeg var der😊 Men frit fald er ihvertfald vildt sjov, og så er det jo bare altid hyggeligt og sjovt at være der 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Det sjoveste ved bakken synes jeg helt klart er at se på alle de åndsvageog sjove billeder man får taget i den gamle trærutchebane. Jeg havde dog helt klart den bedste tur da jeg fik mit første kys efter en tur i det spøgelsehus, hvor at jeg spillede bange hahah, totalt cliché. Nice video btw 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Det sjoveste ved Bakken er hyggen og den stemning der er elsker det ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg har desværre aldrig været på Bakken, så kan ikke sige hvad jeg synes er sjovest. Men jeg vil rigtig gerne prøve, og så fortælle det bagefter! 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Jensen

  Det bedste er hyggen og minderne ⭐️🎈 Og rutchebanerne 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Hvor er det gode billede fra jeres Bakkentur:-)
  Vi elsker stemningen på Bakken, at vi kan skyde med bue og pil eller gevær, at vælte dåser, smadre tallerkener, spise og drikke hyggelige steder undervejs, efter ulykke og ødelagt nakke tåler jeg ikke for mange vilde forlystelser, men der kan ses film i 4D osv. Jeg elsker også når nogen optræder på Bakken.
  Jeg krydser for en skøn Bakkentur og ønsker dig en dejlig sommer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ane

  Jeg har desværre aldrig været på bakken, kun i tivoli.
  jeg ville ønske at jeg kunne opleve bakken en dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Det sjoveste ved Bakken er at gå rundt i flere timer og prøve alle forlystelserne med familien!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shania Luers

  Det sjoveste ved Bakken er deres karruseller og det smukkeste er den stemning der er når man ankommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg syntes blæksprutten er meget sjov. Kunne virkelig godt tænke mig at vinde, da mine forældre er skildt og savner virkelig at være sammen med min familie. En hel dag sammen med begge mine forældre og min bror sammen alle sammen! Knus xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katinka Lorentzen

  Jeg elsker Bakken, så det er ret svært st vælge en ting. Men hvis jeg skulle vælge en ting der er sjovest er det nok forlystelserne eller alle de ting man kan spille❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B

  Jeg synes helt klart det sjoveste er alle de gamle forlystelser, det giver en speciel følelse indeni når man prøver dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Har aldrig været på bakken. Men er helt vild med forlystelser generelt. Så det ville da kun være mega fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Korsbæk byen, som jeg SÅ gerne vil ind og se 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne chau

  Hej Fie.
  Det sjoveste jeg synes der er på Bakken er helt sikkert blæksprutten (rimelig sikker på det er det den hedder? 😂)
  Blæksprutten har givet mig de bedste minder, husker at min søster og jeg var så små at vi nærmest svingede rundt i maskinen fordi vi ikke fyldte sæderne nok ud, og nu er der dårligt nok plads til os længere haha.. husker den som en af de maskiner jeg har grint mest i sammen med min søster, og jeg husker at dengang blæste den noget røg ud med candy floss duft, jeg håber stadig den gør det! Det ville være så dejligt at vinde. Jeg er nemlig flyttet fra min familie Kbh til Aalborg og jeg ser dem så sjældent. Og nu er jeg endelig på besøg og der ville gøre mig og dem så glade hvis vi kunne ta på Bakken sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Det sjoveste ved bakken er helt klart forlystelserne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Har aldrig været på Bakken, så kunne være super fedt at komme afsted med min veninde og mine små søskende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg elsker virkelig Bakken! Jeg synes, det sjoveste på Bakken er den gamle trærutschebane😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det sjoveste/bedste ved Bakken er at det får ens indre barn op i en, samtidig med at det er pisse hyggeligt! Der

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY