Jeg skal tabe mig.. og der er ikke nogle, der skal stoppe mig. – Fie Laursen

Jeg skal tabe mig.. og der er ikke nogle, der skal stoppe mig.


Reklame.

Hey bloggen. Det er blevet tid til et indlæg jeg har haft lyst til at skrive i lang tid. Jeg droppede helt træningen for flere måneder siden og jeg har spist rigtig usundt. Vi snakker ikke bare lige en pose chips hist og her, men jeg har spist junkfood, slik og drukket sodavand hver dag i flere måneder. Jeg er ikke ked af min krop som den ser ud, men ked af min krop som den føler sig. Det er en anderledes følelse jeg har denne gang, for jeg vil ikke træne og spise sundt nu, fordi jeg ikke kan lide min medium. Jeg kan mærke min krop er rigtig træt og sløv hele tiden, jeg er faktisk blevet afhængig af sukker og junk, på et andet plan, der bekymre mig lidt. Det hele startede egentligt som trøstespisning, da jeg havde det svært i en periode men nu kan jeg virkeligt mærke på min krop, at det er tid til at stramme op. Jeg har tænkt mig at træne og spise sundt, så snart jeg flytter ind i lejligheden om et par dage. Nye rammer at leve i. Jeg kommer stadig til at poste billeder/videoer hvor jeg spiser usundt, for det er ikke noget jeg vil stoppe med 100%. I need ma junk. Men jeg skal leve en sundere hver dag, hvor jeg også trænere og får en mere varieret kost. Jeg vil gerne tabe mig 3 kg ca, bare for at få kroppen lidt mere markeret igen og så vil jeg gerne opbygge nogle muskler. Har i nogle sunde opskrifter, jeg kan lokke ud af jer? Det er vigtigt jeg passer på min krop og det har jeg forstået, efter jeg er begyndt at mærke min krop slide ned.

Throwback til lidt gamle billeder, fra et par måneder siden!

fie-laursen-fitness

Og neeeeej, jeg har ikke tænkt mig at sulte mig selv og falde ned i gamle vaner igen. Jeg vil passe på min krop og derfor vælger jeg at række hen i en sundere livsstil. Der er absolut ingen grund til at nogle bliver bekymrede for mig, jeg ønsker bare ikke at udvikle diabetes i en ung alder eller at tage endnu mere på. Ønsker at beholde min krop normal og slank, men gerne blive lidt markeret.  Igen, smid gerne nogle gode opskrifter!!

fie laursen

Det kunne også være godt at komme i gang med at træne igen.

15 kommentarer

 • Sif Tarpgaard

  Hej fie
  Jeg er stor fan af en banan is det er frosne bananer der bliver blendet med lidt mandel mælk. Den er god og den smager godt❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  Hej Fie jeg vil i værtfald råde dig til at installere en app på din mobil der hedder lifesum den skulle være rigtig god det er en app hvor du skal trykke ind hvor meget at du spiser og hvor du må spise nogle snaks, frugt, drikke vand håber du kan bruge mit råd😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  Hej Fie jeg vil i vægtfylde råde dig til at installere en app på din mobil der hedder lifesum den skulle være rigtig god det er en app hvor du skal trykke ind hvor meget at du spiser og hvor du må spise nogle snaks, frugt, drikke vand håber du kan bruge mit råd😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det lyder meget som om, din forbrænding måske også er gået lidt mere i stå grundet mangel på motion og en masse junk food. Jeg vil anbefale dig at begynde at styrketræne/træne måske 4-5 gange om ugen, men du kan bare starte med 2-3 gange, for ellers kan det være hårdt. Cardio har dem fordel at det forbrænder mens du udfører det, mens styrketræning har den fordel at det sætter din forbrænding i gang og forbrænder mere den efterfølgende tid. Jeg vil anbefale dig at skrue ned for de “onde”/hurtige kulhydrater, som findes i hvid brød, pasta, slik og chips osv. Derimod kan du erstatte det med de gode kulhydrater, som findes groft brød, grov pasta osv. Ligeledes skal du nok nøjes med max to stykker frugt om dagen, da frugt indeholder en del frugtsukker og for meget er ikke godt for dig, hvis du vil tabe dig. Derimod kan du spise en masse grøntsager. Du må ikke fuldstændig droppe kulhydrater, da din krop har brug for kulhydrater for at fungere. Husk at drikke et glas vand før hvert måltid, så spiser du ofte automatisk mindre og hvis du er lækker sulten i løbet af dagen, kan det være du faktisk bare kan stoppe det med et glas vand. Tillad dig selv at holde et cheatmeal 1-2 gange om ugen, så du kan holde den sunde stil – hvis man tvinger sig selv igennem en masse omlægning af livsstil er det svært at holde. Hvis du alligevel beslutter dig for Low carb high fat, skal du virkelig huske fedtet, da det fungerer som den nye energikilde (istedet for kulhydrater) og din hjerne har brug for energi for at fungere.
  – Håber det kan bruges 😊
  Ellers kan jeg anbefale Aktiv Træning (de har en masse artikler om et sund vægttab) 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Prøv at drikke mindst 2 liter vand om dagen. Prøv at dele dine måltider op så i stedet for at spise 3 store måltider, spis 6 små. Det hjælper meget mig at bruge appen “MyFitnessPal” hvor man kan skrive sin mad ind og så tæller den kalorierne. Mht. kalorierne, er Google og sunde kogebøger dine bedste venner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Søde Fie! Hvis det her handler om din følelse i kroppen og ikke at tabe dig, så anbefaler jeg kuren low carb high fat! Gå på nettet og søg, den handler om at bringe sin krop i balance uanset om det er fedt, energi eller sygdom der er tale om! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid været mega vild med kulhydrater, i alle dens former (især pizza, pasta og brød) For mig gav det virkelig pote at tracke hvor meget jeg indtog i en app, så jeg stadig kunne spise hvad jeg elskede men dog ikke endte med at have spist halvdelen af mit daglige behov i pasta – og ellers så er jeg mega fan af grøntsags spaghetti, hvor man supplere eller helt udskifter spaghettien med eks. squash.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa Tonnesen

  Det allerbedste jeg vil foreslå dig er at lægge kød, mælk og æg på hylden i et stykke tid. Giv din krop tid til at rense ud for alle de affaldsstoffer. Ved det lyder svært, men en måneds “veganer” så vidt, som det lige passer dig ville være så godt for dig! Jeg har selv levet præcist som du beskriver og da jeg blev veganer, ændrede hele min krop sig. Den føltes mere let og sund, jeg fik mere overskud, og min hud blev meget renere! Syntes det er et forsøg hver, hvis du mangler nogle opskrifter skal du endeligt bare skrive! Så skal jeg nok hjælpe dig godt på vej ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej søde Fie. Det er en god ide at spise sig ordenligt mæt til måltiderne og har man brug at snackke så lav noget frugt salat eller spis bær, nødder og evt. noget mørk chokolade😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Men Fie.. Hvis det handler om at få en sundere krop, hvorfor så tale om tre kilo? Sundhed kan ikke vejes på en vægt! Beslut dig for at leve sundere til du FØLER dig sundere og bedre tilpas, og pak vægten langt væk! Kig dig i spejlet og føl efter hvordan du har det – det behøver du ikke en vægt til.. Pas på dig selv 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Krohn Elmelund

  Hej Fie
  Det lyder som en super fornuftig idé! At være sukkerafhængig er super træls, specielt fordi man føler sig som en træt junkie, der skal have sit fix. Rigtig god vind – du klarer den 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steph

  Hej Fie.
  Lad være med at tænke på du skal tabe kilo, for begynder du at træne og tage det seriøst, vil vægten stige, da dine muskler vil blive større.
  Men prøv eventuelt det der hedder Sense. Her nå du spise hvad du vil, men der er nogle ting man kan gå ud efter, så det er en sund livsstil man påbegynder og ikke en kur. Der er en gruppe på Facebook eventuelt der hedder “Sense for begyndere – spørgsmål og svar” eller noget lignende, anmod eventuelt om at blive en del af den, så kan du se hvad jeg snakker om.
  Held og lykke med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Den bedste investering jeg har gjort i mig selv, er at starte et forløb hos en diætist. Selvom det ikke er meget du skal tabe dig, kan en diætist lave en kostplan, der sikrer et sundt og stabilt vægttab, hvor du samtidig får alle de vitaminer, proteiner osv, som din krop har brug for. Min diætist lavede min kostplan ud fra, hvad jeg i forvejen spiser, og jeg spiser stadig usundt engang imellem og får et glas vin her og der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara sophie

  fie pigen❤️ Elsker at læse dette da jeg har det på samme måde😂❤️ Men havregryn til morgenmad er sundt haha men det smager bare ikke særlig godt😂❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Fiepigen, pas på dig selv. ❣️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *