Kysser med Paradise Jonas? – Fie Laursen
MINE SOMMER PLANER

Kysser med Paradise Jonas?


Hvad sker der, Fie? Det er jeg ikke helt klar på at svare på endnu, men inden længe skal jeg nok have det rigtige svar på, om Jonas og jeg er kærester eller ej – og hvad i nu ellers spørger om, for jeg kan godt forstå i er forvirrede. Men jeg vælger at svare på de spørgsmål jeg godt kan svare på lige nu… Vi har mødt hinanden igennem min bror, Boris – Vi har det sjovt sammen og taler rigtig godt sammen. Jeg er blevet spurgt meget indtil at hans ‘eks-flirt’ har lagt snapchats op  efter vores billeder – og trods, hun troppede op på min bog tour og tog billeder af mine fans og lod som det var hendes, så vil jeg ikke sige noget ondt tilbage. Hendes ord lød på at jeg havde fået hendes gamle legetøj, og hun stadig var venner med Jonas. Spørger i mig, så bruger man ikke ordet legetøj om en person, man også kalder sin ven, eller en person man har elsket. Jeg holder pæn tone og vil blot, fortælle jer jeg har det dejligt i Jonas’ selvskab. I skal nok snart få af vide, hvad der sker imellem os og hvorfor vi kysser og fjoller rundt sammen. Men, måske er der nogle af jer der kan gætte det? Her er der lidt billeder af os:) Skøn dag.

fie-laursen-jonas-1 fie-laursen-jonas-3 fie-laursen-jonas-4 fie-laursen-jonas

19 kommentarer

 • Mathilde

  I er så søde sammen. Syntes at i skal blive Kærster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  I er så søde sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Er i kærester

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  I er kærester ellers er i flyttet sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Tænker at han spiller den ‘lækre fuckboy’ i din video til Justin, som du efterspurgte på insta for 1 uge siden. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma vive

  Han er med i din musikvideo som fuckboyen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du siger i en af dine videoer du ikke dater fuckbois, men Jonas af alle fyre i DK er nok den største fuckboi number 1 du kan finde. Held og lykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hemmeligt

  Fordi han er med i din musik video??? 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zandra Viktoria

  Hey….
  Jeg så ind på Jonas’ insta, at Lenny skrev “Tillykke med kæresten” og noget mere, som jeg ikke har tænkt mig at skrive, da det var det her jeg lod mest mærke til. Men jeg ved ikke om han bare laver sjov. Det var så også hans kommentar, som fik mig til at undre mig mere, end jeg gjorde i forvejen.

  Love u xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eilma

  Der hedder selskab. Ikke selvskab

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Er det ham der skal spille fuckboy i musikvideoen til Justin?!😍♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Er han fuck-boy’en i din musikvideo? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Han er sikkert bare med i den nye musikvideo. Men tænker du begynder at mangle opmærksomhed, og derfor må finde nogle midler til at få det. Hahah du er så sjov

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasi

  i er ikke et godt par overhovedet, du har fået et brugt legetøj, han har knaldet og kysset med så mange. Forstår ikke nogen gider være sammen med dig Drama Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ukendt

   Ej hvor er du tarvelig, bare lad hende være og Fie ikke tage dig ad dem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Måske spiller han fuckboy i din musikvideo?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yaren

  Måske søger i ind på Paradise 2017 sammen og danner par 🙈🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SOMMER PLANER