SHOP MIT TØJ - ZADAA

MIN SANG UDKOMMER IDAG!!!!


Hey bloggen! Som i ved har jeg arbejdet på ny musik og der er nu det jeg håber, bliver et sommerhit på vej! Sangen ‘Justin’ udkommer iaften kl 00.00, til midnat på Spotify. Vi skal optage musik video om et par dage, så det bliver også rigtig godt. Sangen bliver ikke lagt på Youtube før musikvideoen, men i kan høre den fra iaften kl tolv, på spotify og iTunes. Er der nogle der ligger sangen på Youtube, bliver den fjernet med det samme da mit management ejer den og det bliver opfanget med det samme. Så lyt sangen på Spotify eller iTunes og så kommer der inden længe en musikvideo til!!! Jo flere gange i høre den på spotify, jo højere kommer den på listen. Skal vi ramme første pladsen ? 😉


 

   

5 kommentarer

 • Tina KH

  Hvor er du bare go søde:-)
  Jeg skal nok hjælpe med at nå toppen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Roksana

  Hej fie som måske kan du huske så skrev du til os R&O at vi han filme en video sammen nu og hvis du har lidt tid til os vil du så ikke skrive til mig Instagram ( roksanastr) og skrive hvornår du har tid ❤️ Knus Roxy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Hvidberg

  Justin er konge god, har hørt den på replay hele dagen. Holde mig vågen til klokken 00:00 bare for at være den første til at høre den. ELSKER DEN!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Hvidberg

  Jeg elsker den sang, den er så god! Godt arbejde Fie!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  ER SÅ KLAR! 😍
  HAR VENTET SÅ LÆNGE PÅ DEN UDKOM KAN VIRKELIG HELLER IK VENTE MERE NU! <3 OMG DET BLIVER SÅ GODT! DU ER FANTASTISK' OG SANGEN ER FUCKING GOD' HAR VENET PÅ DEN SANG LIGE SIDEN DU POSTEDE NOGET FRA DEN FØRSTE GANG! ❤ ER SÅ SPÆNDT!!! XX

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP MIT TØJ - ZADAA