MINE SOMMER PLANER – Fie Laursen
Skjult budskab bag min nye musikvideo

MINE SOMMER PLANER


Hey bloggen. I spørger rigtig meget ind til mine sommerplaner, så hvad skal jeg lave denne sommer? D 1 August får jeg nøglerne til min lejlighed og der kommer flyttemændene, så der skal jeg bruge en uges tid på at gøre min lejlighed fin, eller måske lidt mere. Jeg skal bare være sikker på mit første hjem, bliver perfekt fra start af. Jeg ved jeg gerne vil rejse, for jeg savner en god afslapning med pool, sol og drinks – Men jeg har også alt for meget arbejde, så jeg skal fokusere meget på det. Min kollektion udkommer indenfor 2 uger, det samme gør min musikvideo og min parfume er der også en helvedes masse arbejde på. Jeg skal nok bruge sommeren her på at skrive hit sange til jer og så skal jeg nok også ud og optræde, så det ser ud til min sommer bliver afholdt i Danmark. Jeg tænker at tage en uge til Dubai i September, hvis jeg får lidt tid til en ferie! Hvad skal i lave denne sommer?

fie laursenfie laursenfie laursenfie laursen

2 kommentarer

 • silke

  Det lyder som om du får en dejlig sommer Fie 🙂
  Jeg skal fokusere på min blog og youtube kanal 100 %. har en stor drøm om at min hobby kan blive til mit job, så der skal knokles

  God sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This dress is so super cute!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skjult budskab bag min nye musikvideo