MIN SANG UDKOMMER IDAG!!!!

New In: Toga Pulla x WoodWood

Sponsoreret – Indeholder reklame for Me & The Met


Hey bloggen. Jeg tænkte lige jeg ville vise jer noget nyt jeg har fået hjem fra Me & The Met, et af mine yndlings shopping sites. Jeg har fået et nyt par Toga Pulla støvler og et par woodwood bukser. Jeg er vanvittigt forelsket i mine nye støvler og har gået og kigget på dem rigtig længe, så jeg er så glad for de endelig er mine! Jeg vil altid være en støvle pige, fremfor stiletter og Toga Pulla er mine absolut yndlings støvler. I kan købe støvlerne lige HER og i kan købe bukserne lige HER. Kys for nu, jeres Fie

img_2046 img_2047 img_2048

   

1 kommentar

  • Anja

    Pas på Boris ikk brænder dine nye sko😂♥️😘 Love u bitch❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN SANG UDKOMMER IDAG!!!!