Nu sker det: Et skridt tættere på drømmen som tøjdesigner – Fie Laursen

Nu sker det: Et skridt tættere på drømmen som tøjdesigner


Nu sker det. Designer drømmen har langsomt sat sig i gang. Min smykke kollektion er ude. Meeeeen, det ser nu ud som jeg skal lave min egen tøjkollektion. Faktisk er det 90% sikkert det kommer til at ske, det eneste vi mangler er at se hvordan mine ideer ser ud på de første prøver, der bliver bestilt hjem. Men jeg vil også have jeres ideer og ønsker. Jeg ønsker at lave en tøj kollektion, som i har lyst til at gå med og købe, så jeg har brug for alle de ideer i kan komme på! Personligt rækker jeg selv hen i noget street, men også lidt girly. Dette er ikke mit merchandise, som jeg har fortalt jeg arbejder på – Det er en tøj kollektion, i mit navn og er derfor designs ALLE kan gå i, fan or not – og ikke hverken billeder, logoer eller mit navn på tøjet. Jeg er ved at springe i luften af glæde over det samarbejde, der måske snart udvikler sig hurtigt og – for de virker så klar på denne kollektion. Men igen, det kræver at jeg kan sælge min idé! Har i noget i ville elske at jeg lavede i denne kollektion? Ha ha, endelig får jeg noget ud af det år jeg gik på designskole (!!!), Nå babes. Fyr jeres ønsker! Jeg kan fortælle denne kollektion er hos et KÆMPE firma, som i kender.xx

FIE LAURSENFIE LAURSENFIE LAURSENimg_5999

12 kommentarer

 • Anonym

  Hey Fie jeg syntes du burde lave en hoodie i baby pink hvor der står ‘Hey bloggen’ på PS elsker din blog og videoer på youtube ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Fede jogging sæt og ellers bare Street så det sparker R…. ! Det kunne være fedt. 👌👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Tank tops med plads til storebryster og løs ved maven..

  Eller bluse med stram øverst og løs ved maven..

  Ved mange piger elsker tank tops men fordi de har en delle på maven bliver de nervøse over a gå med dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Kan godt lide din ide det var også noget af det jeg tænkte på Men også nogle hoodies og sådan noget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Skal du have dine hunde med når du flytter?😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  mm, det ville være vildt fedt hvis du lavede en hoodie som gik til navlen, i babylyserød hvor der står med en fin skrift på brystet “Best Bitches”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  En lyserød hoddie, hvor der står: Blogger bitch! Omg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Lyserød hoodie, hvor der står… et eller andet med bitch!😂❤️ Glæder mig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimie

  Street lyder MEGA fedt!
  Håber du vil overveje at lave plussize!! RIGTIGE plussize størrelser! Du plejer at gøre meget ud af, at der skal være plads til alle; det håber jeg også der bliver i dit tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   DET LOVER JEG <3 Fantastisk god idé og var faktisk allerede skrevet ned! x kram F

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  camo tøj <3 //jogging

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *