Sandheden om Jonas og jeg (bag om kysse billedet) – Fie Laursen
Kysser med Paradise Jonas?

Sandheden om Jonas og jeg (bag om kysse billedet)


Endelig kan jeg bryde tavsheden og fortælle jer, hvorfor Jonas og jeg kyssede på Instagram forleden. Jeg synes det kunne være sjovt at gøre folk lidt nysgerrige, inden vi breakede at Jonas er min fuckboy i min nye sang #Justin. Jeg har aldrig haft et romantisk forhold til Jonas, jeg kender ham igennem min bror og har altid synes han var en cool fyr. Fra det øjeblik vi snakkede musikvideo ideer, med mit management så tænkte jeg på Jonas, ville passe perfekt ind – netop fordi han har fået det der fuckboy ry og så er han jo forfanden en pisse lækker fyr! Jeg deler lige en teaser, så i kan se noget af det Jonas har været med i, men der er nu meget mere sjovt med ham, i videoen som udkommer d. 29 Juli.
Og neeeej, Fie-pigen dater ikke nogle og skal heller ikke. It’s time to FOCUS on ME! I deserve the world.. No stress n bullshit in my life! Aint got time for daaaaat 😉


Men der er jo også teaser 1, har i set den? 😉

3 kommentarer

 • MomsSpaghetti

  “Sandheden” og ikke “jeg” er grundled i titlen, derfor “Jonas og Mig* ikke “Jonas og jeg.” Man kan ikke sige “Sandheden om jeg…” medmindre du har tænkt dig at reflektere lidt løst over den transcendentale apperception, men det skulle undre mig, min kære lige ubegavede narcissist. En lille hemmelighed, narcissisme er et regress, og du ødelægger dig selv i længden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R&O

  Wow jeg troede at i var kærester 😂🌈 når men jeg prøver og skriv til dig over alt jeg håber at der er stadig chance for at lave en video sammen plz skriv til min Instagram (roksanastr) det betyder så meget for mig #mindrøme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zandra Viktoria

  Omg. Jeg glæder mig fucking meget!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kysser med Paradise Jonas?