INTERIØR TIL LEJLIGHEDEN

Update fra telefonen

Sponsoreret – Indeholder reklame for cosyconceptfur


Hey bloggen. Det er sjældent i får en update fra telefonen, men jeg har lidt travlt oven på min sang release af ‘Justin’ og min nye kollektion der skydes igang om ja, en uges tid… og så stresser jeg også lidt på kommende bøger, bla. Boris nye bog, jeg har været Ghostwriter for. Jeg har fået noget lækkert hjem fra Cosyconceptfur, som jeg tænkte at vise jer. Rul ned for at se tingene! xx Kys, møs og massere kærlighed, jeres Fie

fie laursen blogJeg er helt vild med Shoe Cuff trenden, det er altså pels man køber og sætter på sine sko med sine snørrebånd. Det kan forvandle ALLE sko om til noget, nyt og finere synes jeg. Jeg har disse Clara Shoe Cuff til kun 599.- kr og kan klart anbefale dem. De kan købes lige HER.

fie laursen


Hvis der er noget jeg elsker er det keyrings, specielt til min nye lejlighed har jeg ledt efter den perfekte og nu fandt jeg denne Pom Pom Fox til kun 350.- kr, som i kan finde lige HER. Den er så fin og glæder mig til at sætte mine lejlighedsnøgle i, samt mine andre nøgler! Jubiiiii

20117684_1996564830575091_399185150_n

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIØR TIL LEJLIGHEDEN