UPDATE: KOLLEKTION & LEJLIGHED – Fie Laursen
JEG FIK LEJLIGHEDEN!!!!

UPDATE: KOLLEKTION & LEJLIGHED


Hey bloggen. Jeg tænkte jeg ville dele en life update med jer, da jeg har været væk grundet jeg har haft super travlt. Jeg tilbragte hele weekenden på GG festival, som er en gamer festival, hvor jeg var sammen med Gonzo Media og en masse Youtubere. Nu, Søndag var jeg til photoshoot på min nye kollektion, hvilket i får at høre om næste uge og ja, faktisk får det at se… Jeg er ved at kigge møbler og alt til lejligheden, for der er sgu’ meget jeg skal have styr på til inden d. 1 August, hvor jeg flytter ind i drømmelejligheden, alene. Imorgen har jeg et interview med Ritzau, som omhandler min nye sang og musik – så det glæder jeg mig til! Jeg kan også afsløre min sang udkommer d. 14 juli, så glæd jer! 😉

Kys for nu, jeres Fie

 

fie-laursen-4fie-laursen-11

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG FIK LEJLIGHEDEN!!!!