Fie Laursen første intimkoncert! – Fie Laursen
Drømmer du om at blive kendt? Så skal du vide dette inden..

Fie Laursen første intimkoncert!


Hey bloggen. Min seje veninde Mai Manniche har stablet det fedeste event på benene, hvor i alle d. 26/9 kan komme og hænge ud med mig i København! Ikke nok med vi alle skal hænge ud, tage selfies, hygge os og snakke – Så holder jeg også en intimkoncert for jer, der møder op! Jeg synger min sang ‘Justin’ og et hemmeligt extra nummer… Hvad er det mon? Måske min nye single? Uhaaa.. Jeg glæder mig til at tilbringe en dag med mine skønne fans og jeg håber at i har lyst til at komme. Jeg kunne desværre ikke lave et gratis arrangement for jer, da det havde udgifter at lave det, så jeg håber at prisen 199.- kr er rummeligt for jer, at købe en billet. Hold kæææft, hvor jeg glæder mig!!! Eventet er faktisk Mai og jeg’s launch på vores smykke kollektion ‘BEST BITCHES’ som kan shoppes lige HER. Ses vi guys? Jeg håber på jeres støtte og kærlighed, når jeg skal optræde for første gang! Håber at i kommer og synger med på min musik.. Elsker jer! Kys, jeres Fie

Køb en billet til eventet HER

koncert-fie-laursen

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmer du om at blive kendt? Så skal du vide dette inden..