Hemmelige TV optagelser i udlandet – Fie Laursen
Nomineret til en masse awards!

Hemmelige TV optagelser i udlandet

Hey bloggen. Så er jeg hjemme igen i Danmark, efter et par dage på hemmelige TV optagelser i udlandet. Som sagt kan jeg ikke fortælle jer noget, da det er hemmeligt, men jeg mødte Jakob Kjeldberg som jo også laver Robinson og det var godt nok en vild oplevelse. Jeg sætter virkeligt stor pris på mit liv og de muligheder jeg får, som offentligt ansigt. Jeg har besøgt så mange lande og oplevet så vilde ting pga. min karriere – og det vil jeg altid værdsætte. Igår var jeg til Universal Music fest, hvor jeg dansede hele aftenen og drak alt for mange drinks. Idag er min eneste fri dag de næste 4 uger, så jeg skal have ryddet op, slappet af og så kommer min veninde forbi. Jeg skal på bog tour igen, d. 1 – 2 september og det vil i også få information på. Kys for nu, Fie

fie laursen tvfie laursen tvfie laursen tv

1 kommentar

  • Boni

    Det virker om Boris bare hægter sig på din “fame”/realitystarstatus. Kan han ngt selv? Udover at være bror til dig. Kunne du ikke betale nogen for at læse korrektur, evt. en studerende? Det ville klæde din blog.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nomineret til en masse awards!