Hemmelige TV optagelser i udlandet

Køb: Bedsteveninde smykker designet af Fie Laursen & Mai Manniche

REKLAME FOR EGEN KOLLEKTION

Hey bloggen!  Har i fået shoppet min smykke kollektion endnu? Jeg indgik for ikke længe siden et samarbejde med min gode veninde & boss lady, Mai Manniche som jo er kendt smykke designer i Danmark og har virksomheden JEWLSCPH, hvor vi også sælger vores smykke kollektion. Kollektionen hedder ‘Best Bitches’ og sympoliserer hvor vigtige bedsteveninder er, og man skal holde sammen. Smykkerne har en høj prisklasse, da de er god kvalitet og jeg ville ikke sælge jer et produkt der kunne give jer allergi eller, generelt var dårlig kvalitet. I kan evt. ønske jer smykkerne til jul, fødselsdag eller sådan. Har i fået shoppet nogle smykker? xx

Shop kollektionen lige HER

fie-laursen-smykkerfie-laursen-smykker-9

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hemmelige TV optagelser i udlandet