Se mig flytte ind

PIGER & DRENGE – 15% RABAT PÅ DET FEDESTE TØJ! (STYLED.DK)

Sponsoreret – Reklame for Styled.dk


Hey bloggen! Jeg har fået en rabatkode af Styled.dk til jer, som hedder FIE15 og den giver 15% rabat – Gratis Fragt og en Gratis Fidget Spinner. Woohoo!!! Halvdelen af mit tøj er fra Styled.dk, som i ved går jeg i ret meget ‘drenge tøj’, jeg elsker store hoodies og oversized t-shirts, that’s just my… style! hahaa. Jeg får ALTID spørgsmålet om hvor mine hoodies er fra og de er legit alle fra styled, eller størstedelen er. Lige HER kan i shoppe en helvedes masse hoodies. De har også noget der hedder “3 for 300.- kr” lige HER. Og så kan du også shoppe efter mærker lige HER. Der er rigtig mange gode muligheder! xx  Personligt ELSKER jeg Styled!

Men husk, rabatkoden FIE15 virker de næste par dage. xx

fie-laursen-styled

   

1 kommentar

  • Drengetøj kan altså også bare være så nice. Også til piger. Især basic tee’s er jeg vil med!
    nouw.com/lillelyng

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mig flytte ind