Video: Jeg er flyttet ind

Veninde smykker for livet

Indeholder reklamer for egen smykke kollektion


Har du en bedsteveninde? En veninde, du ved du vil have resten af livet? Det har jeg og hun hedder Nat. Næste gang jeg ser min bedsteveninde, så skal hun have denne ring, så vi kan dele et smykke sammen der forevigt vil minde os om vores venskab. Når man kan skændtes, græde og have lyst til at smide give op, så kigger man ned på smykket som giver en følelsen af alt man har været igennem. Meningen med min kollektion ‘BEST BITCHES’ er at få veninder til at holde sammen, minde sig selv om hvor vigtige vi er for hinanden. Kærester kommer og går – Veninder bliver. Vær den til at overraske din bedsteveninde eller måske søster, mor eller tante med et smykke der forevigt vil holde jer sammen. xx Hvad skulle man gøre uden sine best bitches?

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER

fie-laursen-smykker-9fie-laursen-smykker-6


   

2 kommentarer

  • Hvor er de fine. Flot klaret, at du har så meget succes. Både med dine nye kollektioner, men også bare med livet generelt. Du klarer det hammer godt!🌸
    nouw.com/lillelyng

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Hey fie! Tillykke med din lækre lejlighed. Har tænkt lidt på om du mon lejer eller har du købt den? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Jeg er flyttet ind