KØB FØRSTE T-SHIRT I MIN KOLLEKTION: F*CK RACISM! – Fie Laursen
Peberspray debat: Jeg har brugt én på en fyr og nu lavet min egen

KØB FØRSTE T-SHIRT I MIN KOLLEKTION: F*CK RACISM!

Sponsoreret – REKLAME FOR EGEN TØJ KOLLEKTION


Hey bloggen! Jeg har idag udgivet første trøje i  min kollektion hos MADLADY, og resten af kollektionen udkommer også snart, men eftersom i elskede min FUCK RACISM trøje til Guldtuben, besluttede jeg at i kunne købe den nu. Jeg håber at vi sammen kan gøre en forskel, ved at gå i disse t-shirts, da vi bringer et vigtigt budskab ud igennem vores beklædning og hey – så er den da også meget cute ikke? Jeg håber i vil støtte op om budskabet, samt min tøjkollektion, ved at poste billeder i trøjen på Instagram, med hashtagget #madladyxfielaursen .

I kan købe den HER

fie-laursen-boris fie-laursen-b fie-laursen-bb

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peberspray debat: Jeg har brugt én på en fyr og nu lavet min egen