ARBEJDER PÅ EN NY BOG

Mini bog tour – Tjek!

Sponsoreret – Indeholder reklame for egen bog


Hey bloggen. Så er mini bog tour slut og det var så hyggeligt. Det var to dejlige dage og jeg tænker snart at holde en igen, for det er sgu’ så dejligt at se jer alle og skrive i jeres bøger. Tusinde tak, til alle jer der har købt min bog ‘Min Ærlighed’, det er mit livsværk og takket være jeres mange bog køb, blev jeg sgu’ booket ind som Ghostwriter på en bog – og nu forsætter på endnu en bog, om mit liv som kendis. Tak for denne gang, Allerød, Valby og Amagercenteret!

KØB MIN BOG HER!

fie-laursen-fanfie-laursen-22 fie-laursen-23 fie-laursen-fan2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARBEJDER PÅ EN NY BOG