The Voice 2017 - Rødløber outfit

MØD MIG I ÅRHUS D. 15 SEP!

Sponsoreret – Indeholder reklame


Hey bloggen. Jeg tager til Århus snart, for at holde en meet & greet sammen med Mai Manniche på vores smykke kollektion BEST BITCHES. I kan læse om eventet HER og også købe billet der. En billet koster 199.- kr. Vi holder også et større event i København, som er en intimkoncert, hvor man også kan hænge ud med mig. Jeg har faktisk ikke set nogle kendte holdte noget lignende, det vi holder d 26 sep. Vi holder et event der vare et par timer, hvor jeg synger nogle sange, snakker om min kollektionen og så hænger jeg ud med jer alle + tager billeder med jer! I kan købe en billet HER. Håber virkeligt at se jer, til et brag af en fest! I kan også købe vores smykke kollektion lige HER. Men nu vil jeg hoppe videre, jeg håber at vi ses! xx

SES VI?
ÅRHUS BILETTER (HER)
KØBENHAVN BILETTER (HER)

fie-laursen-12

   

4 kommentarer

 • Hej Fie du er en af de lækkerste i verden som jeg har set du er mega lækker har lyst til at 👌🏻👈🏻Dig undskyld for jeg skriver sådan noget men siger bare sandheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit ansigt er oppustet og du er grim

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Desværre ses vi ikke :-/ Jeg er ked af at det koster så meget for at høre en sang og se dig. Fie, det kan ikke være vejen frem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie Laursen

   Hej Elise
   Jeg holder gratis events mange gange – og 200 kr er normalt for en koncert billet

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Voice 2017 - Rødløber outfit