Peberspray debat: Jeg har brugt én på en fyr og nu lavet min egen – Fie Laursen
MØD MIG I ÅRHUS D. 15 SEP!

Peberspray debat: Jeg har brugt én på en fyr og nu lavet min egen

Foto: Mikael Rieck


Hey bloggen. Jeg har valgt at deltage i peberspray debatten og hvor vidt det skal legaliseres. Jeg har faktisk haft en peberspray. Jeg har brugt den en enkel gang i byen, da jeg ventede på min uber foran ARCH og nogle fyre begyndte at være ubehagelige overfor mig. De rørte ved min krop, slog mig i røven og var generelt for meget. Jeg blev så bange og løb væk, men da de løb efter mig stivnede jeg i kroppen og tænkte… Jeg løber ikke. Jeg viser dem, hvem der bestemmer her og derfor hev jeg min peberspray op, vendte mig om og gik agressivt imod dem. Den ene siger ‘Fie Laursen, du så fræk, du skal bare kneppes’ og jeg følte mig så fucking krænket og bange, men jeg bed tænderne sammen, gik op i ansigtet på fyren og sprayede ham i øjnene. De andre fyre trådte et skridt tilbage og sagde ‘Slap af man, stop!’ og jeg valgte så at løbe tilbage imod natklubben, hvor min uber var og jeg kørte hjem. Den peberspray reddede måske lige mit liv.

Mine nærmeste advarede mig om hvor ulovligt det var at have Peberspray og jeg blev så frustreret for den reddede jo mig den aften – Men igen så vil jeg ikke i problemer med loven og derfor smed jeg den ud og valgte at lave min egen. Jeg købte en lille spray uden noget i, ligesom rejse parfumer (lidt større). Blandede min stærkeste parfume med chili – og nu går jeg rundt med den på mig, hvis jeg skulle ende i den situation igen.

Nå, det så er sagt; LEGALISER NU DEN PEBERSPRAY! Vi skal føle os sikre…

 

fie-laursen

 

 

10 kommentarer

 • Bigdaddydavid

  Fuck jeg elsker alle menesker som slikker røv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg prøvede til en gymnasie fest sammen med mine veninder at blive overfaldet af en gruppe fyre med en pepperspray, det var noget af det værste jeg har oplevet, men jeg kan godt se at den er brugbar i forhold til selvforsvar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Anden har sgu ret – du ligner Super Mario uden overskæg… Seriøst stop med at fylde dit fjæs med al det der filler-skidt- du ligner en klovn ( store læber og stor næse = not a good combi)….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Peberspray er fandens ubehageligt, men er ikke farligt. Det er nemlig lavet så det ikke skader øjnene. Den du selv har blandet kan derimod være meget farlig, og bruger du den på en person, kan du risikerer at skade vedkommende for livet, og straffen for det, er langt hårdere end straffen for at bære en ulovlig peberspay.
  Så behold din peberspray, lovlig eller ej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Peberspray er ubehageligt men ikke farligt. Din egen blanding kan derimod være meget farlig og måske ødelægge synet på den person du benytter den på…. og så er straffen meget værre. Hvis jeg var dig, ville jeg beholde min peberspray, som maks giver en bøde, hvis den opdages.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Donald Trump

  Til noget helt andet, er du virkelig en ægte Super Mario? Du har jo næsen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Donald Trump

  Til noget helt andet…Er du virkelig en Super Mario ? Du har næsen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Haha, sikke en god historie (LØGN)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Smukke Fie <33

  Mine veninner er begyndt at købe likes og følgere på Insta.. Har fundet en hjemmeside hvor det koster 69 kroner for 500 følgere (https://autolikes.dk).. Hvad synes du om det? Er det dumt? 🙂
  Hilsen din største fan <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ANDEN

  ELSKER ANDEN

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MØD MIG I ÅRHUS D. 15 SEP!