Radio Interview om min smykkekollektion + event – Fie Laursen
Aarhus: Event hos Mai Manniche

Radio Interview om min smykkekollektion + event

Sponsoreret – Reklame for egen smykkekollektion


Hey bloggen. Jeg er nu hjemme fra Århus og har så mange billeder + videoer at dele med jer fra min tur. Noget af det, er at jeg var i radio go!fm, sammen med Mai Manniche hvor vi snakkede om vores smykkekollektion ‘best bitches’, det var vildt fedt og værterne var så søde. Jeg elsker generelt bare Jylland og Århus er min yndlings by! Her er lidt billeder! xx

Shop vores smykker HER
Køb billet til min koncert HER

img_2377 img_2384 fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Event hos Mai Manniche