Stress – har brug for snart at slukke alt! – Fie Laursen
Radio Interview om min smykkekollektion + event

Stress – har brug for snart at slukke alt!


Hey bloggen. Jeg har noget jeg vil dele med jer, nemlig at jeg har fået stress. (læge konstateret og det hele, så kald mig ikke en hypokonder). Jeg plejede at pive meget for 2 år siden men efter jeg begyndte at arbejde 24/7 på mange projekter af gangen, tabte jeg tiden til at pive over de små ting. Jeg har været meget mærkelig de sidste 3 måneder, glemmer alt folk siger til mig, føler mig bare stresset, mærkelig og tom inden i uden at forstå hvorfor. Jeg kan tit ikke overskue noget og jeg mener, DE MINDSTE TING, såsom at tage opvasken eller gå ned skraldet. Jeg kan få lyst til at ligge mig til at græde, ind imellem møder og bare falde sammen. Forleden rystede hele min krop og mine hænder efter en lang arbejdsdag og mine venner var tæt på at ringe til en ambulance. Dagen efter fløj jeg i gulvet, hele min krop rystede og der fløj bekymringen op i mig selv. Mit problem er, at jeg ikke kan give mig selv ro og jeg kan ikke huske hvordan det føles at lave ingenting, eller hvordan det føles at se netflix i et par timer. Jeg arbejder non stop, på nye bøger, TV-projekter (har gang i 2 pilots), smykkekollektionen og nu min tøjkollektion, min musik og kommende tour + alle de studio sessions.. Og så har jeg jo Youtube og bloggen. Jeg tror det er Oktober jeg skal på tour, hvis jeg husker rigtigt… Så jeg overvejer at rejse væk i November eller måske December? Skal vi væde med jeg sikkert ikke har tid? Men fuck, hvor har jeg brug for det… Jeg er så træt… Har brug for en pool og en masse tequila shots jeg kan rense halsen med. Haha!

fie-laursen

3 kommentarer

 • Laura Kristine Bay Christensen

  Hej Fie. Det er jeg ked af at høre… Det der stress noget det kender jeg alt for godt til, da jeg selv har det😢jeg er 12 år og det er bare ikke fedt at have, man bliver så nemt ked af det og tit bliver man også bare træt… Så jeg opfordrer dig til at passe på dig selv. Og lytte til din krop inden den siger fra…❤️ knus fra Laura Kristine❤️❤️❤️ god bedring! Jeg er kæmpe fan af dig! Det skal du vide❤️❤️❤️💕💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kajsa Maria

  Pas på dig selv. Der er ingen der flipper ud hvis du tager en måneders ferie. De fleste vil bare gerne have et tegn på liv fra dig. Dem der flipper ud over sådan noget kommer hurtigt over det. Læg mærke til dine egne behov. Tag på ferie. Sov længe. Vågn op. Spis noget. Gå i poolen. Tag et selfie. Spis en is. Børst tænder. Gå i seng. Hyg dig. Sørg for at du lukker ned. Din krop kan ikke lide alt for meget pres. Brug nogle penge på en ferie med fx. Jarl eller natasja eller en af dine brødre eller et familie medlem. Hav det hyggeligt. Og vær væk i en månede. En uge. Et par dage. Bare læg alt væk. Vær 100% dig selv. Det er der ingen der kan dømme dig for. Drøm dig væk på dit hotel værelse.
  Det har du brug for og fortjent.
  Jeg elsker dig Kh. @fielaursen_fanpage_officiel
  😘❤️🌸😍✨🎊🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pas nu på dig selv søde Fie. Prøv at lytte til din indre stemme, og slappe lidt af nogle gange 🙂
  Tag en slapper, i en dag og gør hvad du har lyst til. Gå i byen med vennerne, læg dig i sengen med is og se en god serie, eller hvad du ellers vil.
  God bedring søde og fortsat god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Radio Interview om min smykkekollektion + event