Livet som curlingbarn - Har egen lejlighed, men får alt sørget for

GIVEAWAY 55″SAMSUNG TV

REKLAME – Sponsoreret af Cover Leads


1

Hey bloggen! Så blev det endelig tid til at lave en giveaway igen, jeg har fået muligheden for at give jer et 55″samsung TV og det eneste i skal gøre, for at tilmelde jer den er at svare på et par spørgsmål og så skrive ens info ind, så hvis man vinder, så kan firmaet bag giveawayen kontakte dig. Jeg vil ikke skrive et kæmpe langt indlæg, andet end at dette nu er min måde at takke jer for at støtte mig og kunne give lidt tilbage til jer! Hvis denne giveaway går godt får jeg lov til at give en iPhone og andet nice ud til jer! Kys og kram jeres Fie

I kan tilmelde jer HER

fie laursen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som curlingbarn - Har egen lejlighed, men får alt sørget for