SÅDAN FÅR JEG REN HUD! – Fie Laursen
Livet som curlingbarn - Har egen lejlighed, men får alt sørget for

SÅDAN FÅR JEG REN HUD!

Sponsoreret – reklame for skintek


Hey bloggen. Har i set min nye video? Der snakker jeg om mit nye yndlings produkt, som jeg har brugt de sidste 2 måneder. Det hedder skintek og kan købes lige HER. Min yndlings er cleaneren og den går ind og trækker ens hudorme og urenheder ud af huden. Man bliver lidt rød efter at man har brugt det, men det gør på ingen måde ondt. Jeg har tilføjet et lidt klamt billede i indlægget, men det viser netop hvor meget den suger ud.!  Bemærk hvor mange urenheder der er suget ud, under min video af det jeg viste jer… xx daaaamn…

Shop produktet lige HER!

brug rabatkoden fielaursen

22345161_2034471110117796_1551849394_o 22345228_2034471130117794_1308762326_o

fie laursen fie laursen fie laursen

   

1 kommentar

 • Marie J

  Hej Fie

  Jeg er rigtig ked af på dine vegne, at du har haft så mange problemer med uren hud – og især over, at du til syneladende slet ikke har styr på, hvordan du skal håndtere det.

  Jeg er 28 og har selv haft virkelig slem hud det meste af min ungdom og var nærmest nået til et punkt, hvor jeg havde givet op. For et år siden opdagede jeg imidlertid bloggen Beautyspace af dygtige Anette, som VIRKELIG er ekspert i hud. Jeg fandt ud af. at jeg havde misforstået enormt mange ting vedrørende hudpleje, og nu hvor tiøren endelig er faldet, har jeg for første gang i 15 år pæn hud hele tiden. Jeg vil virkelig anbefale dig at tjekke bloggen ud og låne Anettes bog på biblioteket, da jeg kan se, at du også lider af nogle helt klare misforståelser vedrørende behandling af uren hud.
  1. Det er ikke nok at rense med vand, SLET ikke når du har uren hud!
  2. Produkter med Salicylsyre er din nye bedste ven (fx. Perfect Skin Power Treat fra Danish Skin Care). Salicylsyre er i stand til at remse porerne i dybden, hvilket er en kæmpe hjælp mod uren hud.
  3. Du må for guds skyld ikke springe fugtgivende pleje over! Du kan ikke fikse noget som helst andet ved huden, hvis ikke den bliver behandlet med gode, fugtmættende ingredienser. Gå efter serum og creme uden olie, men med masser af fugt, hvis du har fedtet hud.

  Jeg ville virkelig ønske, at jeg havde lært Anettes blog at kende for mange år siden, og jeg håber, at du kan få ligeså meget gavn af vide om korrekt hudpleje, som jeg har.

  /Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som curlingbarn - Har egen lejlighed, men får alt sørget for