Cafe hygge med Boris, Jose og mor – Fie Laursen
NYTÅRS FAVORITTER

Cafe hygge med Boris, Jose og mor


Hey bloggen . Tænkte lige at smide jer en lille update og med lidt nye billeder, den anden dag var jeg ude og café hygge med min mor, Boris og Jose . Kæresteparret bor jo ude ved Vedbæk, hvilket er tæt på min gamle lejlighed, som lå i Charlottenlund så vi spiste på en café der lå tæt på min gamle lejlighed og det bragte virkeligt minder frem, men jeg kan godt mærke at jeg er mere hjemme i min nye lejlighed og hvor jeg også bor alene . Vi fik snakket lidt om livet og fremtidsplaner . Det er altid dejligt at familie hygge, det er virkeligt noget af det jeg sætter mest pris på i livet.

JAKKE: JOFAMA (HER), T-SHIRT: LEVIS (HER)

fie-laursen-024fie-laursen-0234fie-laursen-09

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRS FAVORITTER