Jeg er træt af disse bloggere – lad os nu vise noget ægte – Fie Laursen
15% RABATKODE TIL 2 WEBSHOPS + OUTFIT OF TODAY!

Jeg er træt af disse bloggere – lad os nu vise noget ægte


Hey bloggen. Jeg har længe haft noget på hjertet, som jeg har haft lyst til at skrive om. Jeg snakkede med min veninde Sophie om det, den anden dag og da hun tog disse billede af mig inden mine outfit billeder skulle tages, blev vi enige om hvor godt det kunne være at bruge min platform her, til at sætte fokus på noget vigtigere, end et par perfekte, fine billeder. Jeg er træt af størstedelen af alle kendte bloggere kun poster det perfekte, opstillede og sætter sindssygt høje standarder til unge piger. De fleste redigere deres kroppe helt vanvittigt, poster kun små advocado billeder til morgenmad og frokosten er en mini salat med en lemonade ved siden af. Jeg spiser meget blandet og jeg deler altid en ærlig side af det – jeg ved de fleste bloggere også spiser maccen eller rammer det lokale pizzaria engang imellem, men det er som om det ikke er “fint nok” til at vise, så de pakker det ind. Jeg synes egentligt bare det er ærgeligt at give en perfekt, finpusset billede til sine følgere af deres virkelighed (som slet ikk’ er virkelig)… Come on, let’s be a little real here.. Det er helt ok at spise junk 😉 Det smager mamseee..

fie-laursen-t1 fie-laursen-t21

1 kommentar

  • Kære Fie. Jeg er en mor på 24, der må indrømme, at du på det seneste har fanget min interesse. Du laver til tider skønne indlæg, jeg nyder at læse. Tak! ✨🌷

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15% RABATKODE TIL 2 WEBSHOPS + OUTFIT OF TODAY!