Jeg har fået 2 tattoveringer i ansigtet! – Fie Laursen
OUTFIT OF TODAY

Jeg har fået 2 tattoveringer i ansigtet!

Sponsoreret – Reklame for miomio beauty


Hey bloggen! Jeg tog en stor beslutning forleden, som lå på at jeg skulle have tattoveret mine øjenbryn hos Miomio Beauty. Jeg har altid tegnet dem op men aldrig været tilfreds. Det er en kæmpe beslutning for mig at ligge mig under nålen, når det kommer til mit ansigt men det blev så fint et resultat. Hvad synes I? Kunne i finde på at blive tattoveret i ansigtet / få lavet bryn? Personligt ELSKER jeg resultatet og skal ind og have det påfyldt igen i December.
I kan tjekke MIOMIO Beauty lige HER.

fie-laursen-bryn fie-laursen1

2 kommentarer

  • . Mulle

    Du ser sød ud. Men også lidt ond.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janzen

    Der ers tavefejl i overskriften. Det hedder: tatoveringer. IKKE tattoveringer! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY