JEG HAR FÅET LAVET BOTOX… ET MEGET SPECIELT STED! – Fie Laursen
EN SNAK OM RYGNING

JEG HAR FÅET LAVET BOTOX… ET MEGET SPECIELT STED!

Sponsoreret – Reklame for Retouch Clinic


Hey bloggen! Jeg har fået lavet botox, men et meget specielt sted. Jeg har længe ønsket at få lavet botox i armhulerne, da det går ind og stopper en fra at kunne svede og det tænker jeg er godt på alle mine rejser jeg er på! Jeg har før fået lavet læber, botox og kindben – men det er faktisk lang tid siden nu. Jeg kan allerede efter kun 3 dage mærke at jeg ikke kan svede, hvilket er så dejligt. Jeg planlægger nogle ferier i start 2018 og derfor tænkte jeg at smutte forbi Retouch Clinic lige og få skudt lidt botox i armhulerne. Det er vildt effektivt og det jeg kalder “det nye”, da ALLE får det lavet nu om dage (eller ihvertfald mange). Jeg har rigtig mange venner der får det lavet hver 4 måned, fordi de også rejser meget til varme lande, men selv om man bare er i DK så kan det virkeligt betale sig, for der er intet værre end at svede, eller gå at stresse over det. Klinikken her er der de fleste går, næsten alle kendisser jeg kender går der, alle mine veninder/venner og ja, generelt alle. Det er det eneste sted jeg stoler på, når det kommer til mit ansigt og krop. xx
I kan tjekke Retouch Clinic ud lige HER.

fie1 fie2

1 kommentar

 • A zenészek kedvence a botox, ami a hétköznapi halandók számára is elérhető.
  A botox kúra nem csak a nőket menti meg konok
  ráncaiktól, hanem a férfiakat is. Előszeretettel tüntetik el apró vagy nagyobb
  szarkalábaikat az érintettek botox-al, mert alig negyed óra a folyamat.
  Azonban a botox nem csupán az ifjúság varázsát csalja vissza, hanem magabiztosságunkat is, mivelhogy látványosan kezelhetőek
  vele az izomgörcsök a nyakban. Kevéssé ismert felhasználási területe a botoxnak a komolyabb verejtékezés
  minimalizálása vagy akár felszámolása. Valóban nem örökre szóló a módszer, de hónapokra megoldja a problémát s az eljárás újra ismételhető.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SNAK OM RYGNING