OUTFIT OF TODAY - Denim on Denim

Den nye trend – Velvet Suits

REKLAME – Sponsoreret af VelvetSuit


Hey bloggen! Jeg ville lige smide jer et indlæg, for at vise jer mit velvetsuit (faktisk har jeg begge farver), men dette er mit yndlings. Jeg tror helt klart det her er den nye trend, ihvertfald går alle piger ude i mit område alle med dem. De er så bløde og i god kvalitet – og så kan man have dem på i alle arrangementer! Både derhjemme, ude på gaden, i byen med et par stiletter. Jeg er fuldstændig in love, med de her sæt! Jeg har også en giveaway igang på Instagram, som i kan tjekke ud lige HER. De er så fucking fede! xx Whoaa

I kan shoppe dem lige HER

fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY - Denim on Denim