Fie Laursen – Fuldtids forfatter? – Fie Laursen
OUTFIT OF TODAY - Off shoulder top, leather & a tiny Chanel

Fie Laursen – Fuldtids forfatter?


Jeg håber at denne bog lander under en masse af jeres juletræer i år! I kan ihvertfald finde den lige HER.  Jeg har arbejdet så hårdt i over et år på denne bog – og det er min første, som gjorde at jeg derefter kunne skrive to. Både en som Ghostwriter for Boris’ og en helt ny, der udkommer i 2018. Jeg arbejder på en masse bøger og håber at jeg en dag kan blive fuldtidsforfatter!
Har i læst min bog?

fie-laursen-bog-2 fie-laursen-bog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY - Off shoulder top, leather & a tiny Chanel