Første jul i lejligheden! – Fie Laursen
Fie Laursen - Fuldtids forfatter?

Første jul i lejligheden!


Hey bloggen! Jeg vil starte med at ønske jer glædelig jul, for nu er jeg ihvertfald i julestemning og det håber jeg også i er! Julen er min yndlings tid på året og det er vel fordi jeg er en lille hygge-mus, der elsker at pynte op og bage julekager! Jeg elsker hvordan julen bringer så meget kærlighed ind, hvordan familier samles og alt hyggen der er til. Jeg har nu pyntet min lejlighed så fint op og det er så vildt at dette er min første jul i egen lejlighed! Nat har været med mig ude og købe pynt – og så har vi pyntet lejligheden op. Jeg tænker om i kunne tænke jer en Apartment Tour (Christmas Special)?. xx Det kunne måske være hyggeligt
Har i også pyntet op til jul?

Shop min kjole lige HER, til kun 120.- kr

fie-laursen-jul

1 kommentar

  • Tina KH

    Så smukt du har julepyntet:-)
    Glædelig juletid til dig Fie og nyd stemningen:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fie Laursen - Fuldtids forfatter?