Jeg har fået en personligtræner og i kender ham faktisk godt! – Fie Laursen
OUTFIT OF TODAY - A mix between budget, Valentino & Chanel

Jeg har fået en personligtræner og i kender ham faktisk godt!


Hey bloggen! Jeg tænkte jeg ville dele dette med jer – Jeg har nemlig fået en personligtræner og i kender ham faktisk godt! Det er nemlig Gustav og igår var jeg ude hos ham, hvor han trænede Jose og jeg. Han skal nemlig træne os én gang om ugen og så de andre dage på ugen, skal vi selv træne. Fy for satan hvor har jeg ondt i mine baller og ben idag, han har virkeligt været god ved os haha! Vi har også optaget en lille vlog, fra noget af træningen og en snak bagefter om det hele .. Det bedste jeg nogensinde har gjort, var at begynde at træne og selvom jeg kun har været igang i få uger, så kan jeg allerede se en kæmpe forskel, både på min krop men også hvordan jeg føler inden i! Jeg er så energifuld og glad, nu hvor jeg ikke køre min krop træt med alt det sukker og junk! I feel so good! xx Vil i se mere blogging om træning?

I kan følge Gustav’s kanal HER

fie-laursen-traening-1 fie-laursen-traening-2 fie-laursen-traening-3

3 kommentarer

 • Lotte

  Hej fie ..
  Er helt vild med dit hår . Er det extensions ( Hvis Ja) hvilken metode. Og bruger du niget specielt til at passe håret..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dinmor69

  Hej Fie, jeg synes ærligt du bør få noget af spise, du er for tynd, ærligt, hvis jeg var en dreng og skulle kneppe dig ville jeg være bange for at knække dig midt over. Altså forhelved, æd noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Retskrivningsordbogen

  Personlig træner – 2 ord

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY - A mix between budget, Valentino & Chanel