SHOP MIN PARFUME HER ♡ FIGHTER BY FIE LAURSEN UDE NU! – Fie Laursen
Den nye trend - Velvet Suits

SHOP MIN PARFUME HER ♡ FIGHTER BY FIE LAURSEN UDE NU!

REKLAME FOR EGEN PARFUME


Hey bloggen! Så skete det! Min parfume “fighter” er ude nu – så i kan købe den eller ønske jer den under juletræet. Jeg er helt vildt oppe og køre, for dette er en af mine største drømme, jeg har haft siden jeg var en lille pige og jeg håber at jeg kommer til at dufte fighter rundt på gaden eller måske til mine meetups. Jeg har lavet en duft, som jeg selv går med hver dag og som er en blanding af sødt og frisk! Jeg er selv helt pjattet med den og håber i bliver ligeså glade for den! xx

Køb fighter lige HER

fie-parfume-1 fie-parfume2 fie-laursen-parfume-fighter-1

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den nye trend - Velvet Suits