GIVEAWAY: Ib Laursen Bålfad – Fie Laursen
Onsdags date med kæresten

GIVEAWAY: Ib Laursen Bålfad


Hey bloggen! Så er det blevet tid til en GIVEAWAY. Jeg har besluttet mig at køre en masse konkurrencer her på bloggen, måske endda en ugentligt, for at give jer igen, for at støtte min blog så meget. Hvad siger i til det? Det første vi starter ud med er dette Ib Laursen bålfad fra boboonline.dk, hvor jeg også har købt min seng hjem fra. xx

Alt i skal gøre er at deltage lige HER, ved at tilmelde jer deres nyhedsbrev og så smid en kommentar her hvor i skriver “done” <3ba%cc%8aa%cc%8al

.. Tak til bobooonline.dk for at sponsorerer denne gave, til en af mine læsere!

36 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdags date med kæresten