GIVEAWAY: VIND 2 GAVEKORT PÅ 1000.- KR TIL VERALDO.DK – Fie Laursen
Helt tæt på: Alt om min P-stav

GIVEAWAY: VIND 2 GAVEKORT PÅ 1000.- KR TIL VERALDO.DK

Hey bloggen! Så er det tid til en giveaway igen og denne gang kan 2 læsere vinde et gavekort på 1000.- kr til www.Veraldo.dk, som jeg har lavet en del blogging omkring (se indlæg her). Det eneste i skal gøre er at skrive en kommentar med hvorfor lige netop du skal vinde – og så smid et like på dette indlæg 🙂 Kys for nu, jeres Fie

Vinderen trækkes på Fredag..!

1.HER, 2. HER, 3. HER

blogging

1.HER*, 2. HER*, 3. HER*, 4. HER*, 5. HER*, 6. HER*, 7. HER*, 8. HER*, 9. HER*

fie

.. Og drømme sweateren, købes lige HER! Jeg har bestilt den 🙂

wow1

87 kommentarer

 • Jacqueline Rohde

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg er så vild med deres tøj og har selv noget der fra. Jeg ville give det andet gavekort til min lillesøster, da hun altid har været der for mig lige siden hun kom til verden for mange år siden. Hun synes selv er Veraldo er et lækkert sted at kæbe tøj. Jeg køber personligt ikke selv særlig meget på nettet, men Veraldo er altså kvalitet og det er min yndlings hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia Frederiksen

  Jeg vil virkelig gerne vinde, da jeg vil dele gavekortet med min veninde Freja, da jeg synes hun trænger til noget lækkert tøj og så fordi hun har været så støttende igennem 7 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg skal helt klart vinde fordi jeg har er helt vild med deres tøj og har desuden shoppet der op til mange gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna stokkendal

  Fordi jeg vil blive MEGET GLAD for et gavekort til SÅ lækkert tøj…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nicoline

  Fordi at jeg er en tro følger med et meget tomt tøjskab 😛 Hahaha. Ej, jeg er mor til en lille dreng og en papsøn og derfor sætter jeg altid dem foran i prioritering når der skal shoppes tøj. Jeg glemmer altid helt mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Lodahl

  Ihh, jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde, jeg går på efterskole, så pengene er ikke lige til at smide om sig i forhold til lækkert tøj. Derfor kunne det da være mega fedt at være rigtig bae med Veraldo’s fede tøj til vores fester og hvad der ellers er <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camila

  Normalt laver jeg ALDRIG (!!) sentimentale deltager kommentarer til giveaways eller noget som helst, men siden denne giveway giver mig en god mulighed for at forkæle min mor, tænker jeg at jeg gør en undtagelse denne ene gang.
  Min mor bruger meget energi på mine søskende og jeg og arbejder hårdt for at vi ikke mangler noget. Hun vil os altid det bedste og vil selvfølgelig derfor også købe nogle gode vinterjakker til mine søskende og jeg, hvilket har været problematisk, da pengene ikke lige har været der – hun har skulle betale en masse store beløber denne måned, studietur, kørekort, ekstra gebyrer (pga. mig) og en masse andet.
  Jeg overdriver virkelig ikke når jeg siger at budgettet ikke har været der her de sidste par måneder, hun har skulle af med en masse penge og jeg har endda skulle hjælpe til fordi det har været så slemt, det gjorde jeg fx ved at betale omkring de 1000 selv for offentligt transport til skole, selv min lillesøster skulle selv betale for sin offentlige transport til skole også, desuden skulle jeg også lige lægge 800 kr ud i ekstra gebyr for der var sket en fejl med nogle billetter (ligesom hun skulle betale over 500 kr i gebyrer fordi jeg lavede en fejl) og jeg ved godt at små 1800 ikke lyder som meget ud af en månedsløn eller at mange børn selv betaler alt selv, men det er altså slemt i vores tilfælde, når det er fordi min mor ikke selv har haft pengene for tiden. Så jeg håber på at kunne forkæle hende med denne gave hvis jeg vinder.

  (Kommer virkelig til at hade mig selv for at lyde så ynkelig, but whatever… det er et forsøg værd for min mors skyld)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nicoline

  Jeg skal da vinde fordi at jeg ville være så gavmild at dele gaven.
  Jeg ville give mig selv en lille bitte ting, fordi at jeg bare altid mangler tøj. Men vigtigst af alt så ville jeg give det meste til min Svigermor som har været sygemeldt i flere år og ofte skifter vægt af samme grund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Mit barnebarn på 17 år, skal have lov at shoppe, hvis jeg vinder. Hun fortjener virkelig, at blive forkælet. Livet har ikke været nemt for hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  uhhh ville være så lækkert at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Ej det gad jeg virkelig godt vinde! og så skulle den fine gennemsigtige glimmer top fra din collage bestemt klikkes hjem. Jeg har desværre gået glip af både at klæde mig pænt på til jul og nytår da jeg i starten af december var med i en trafikulykke og har været ramt af et slemt hovedtraume med brud i kraniet som skulle have ro for at blive bedre. Jeg begynder dog at kunne se lyset for enden af tunnelen og den bluse skal vist på den dag jeg har det godt igen og skal ud og fejre det gode helbred sammen med mine bedste venner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna stokkendal

  Jeg vil bare blive SÅ glad for at kunne vælge mellem alle de fine produkter….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann boysen

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vinde,har kun haft modvind de seneste uger,så trænger til at kunne forkæle mig selv og se et smil på mine læber igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann boysen

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vinde,har kun haft modvind de seneste uger,så trænger til at kunne forkæle mig selv og se et smil på mine læber igen ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M. Jensen

  Jeg ville lade min søster bruge alle pengene! Hun fortjener det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Virkelig fed give-away!
  Årh jeg kunne SÅ godt bruge noget lækkert nyt tøj fra Veraldo. Efter december og en kommende flytning her start februar, er pengene lidt lave. Især fordi jeg starter på nyt studie med start februar også, så kunne det virkelig være dejligt og føle sig lidt fin og selvsikker når man skal til at starte et helt nyt sted 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg har lige fået nyt job og skal starte på mandag, så kunne godt bruge noget nyt lækkert tøj, så jeg kan se præsentabel ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Fed giveaway! Jeg er på rejse og returnere snart til Danmark. Derfor har jeg desværre ikke holdt jul i DK, så jeg kunne godt bruge lidt “efter-jule-stemning” med lidt januars shopping. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Super fed give-away!
  Jeg kunne godt bruge lidt ekstra lækkert tøj eller accessories til min jordomrejse som starter i februar. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg er mor til to små drenge så næsten alle mine penge går til dem. Det vil være skønt med lidt forkælelse til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha Christensen

  Jeg skal vinde da jeg virkelig godt kunne trænge til noget nyt i tøjskabet, jeg har ingenting tilbage og heller ikke pengene til at fylde det op så det ville være en kæmpe hjælp 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cisse Rønne

  Jeg synes jeg fortjener at forkæle mig selv med lidt tøj, eftersom jeg er igennem en lorte sygdom, som forhindrer mig i at komme i butikker.. så et gavekort til Veraldo ville jo være perfekt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline M

  Er studerende så pengene rækker ikke så langt, men elsker at shoppe! Suk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er igang med et større vægttabt, efter at været overvægt gennem mine teenage år. Så det ville være rart at kunne forkæle sig selv lidt, med noget lækket. Når jeg er nået mit mål.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mormedtre

  Hej Fie😊
  Jeg skal da vinde fordi jeg lige har været inde på Veraldo.dk efter de indlæg og købe pelsjakken, og kjolen jeg fandt derinde ville være så pæn til 😊😬😍
  Tak for de gode tips med tøj som er fedt til også billige penge!
  Hilsen Den enlige mor til tre dejlige børn❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Veraldo har så meget lækkert tøj! Men på SU har man ikke så mange penge at shoppe for.. håber virkeligt at jeg vinder😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneli

  Elsker dig jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi jeg har brug for nyt mål

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dadi H

  Jeg mener, at jeg fortjener at vinde, da det er længe siden jeg har forkælet mig selv. Efter man får barn, så er man ikke længere første prioritet :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Wulf

  For siv sytten da jeg skal have mig de Noora bukser! De popper hele tiden op på min facebook og jeg tror sgu man får en lækker røv i dem. Det kunne jeg godt bruge! Føler nogle gange min røv forsvinder lidt haha. Go dag og go røv hilsen Signe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg vil gerne vinde, da jeg godt kunne bruge at opgradere mit tøjskab med noget vintertøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ville seriøst fuckin ELSKE og vinde! jeg kunne godt bruge noget nyt tøj og jeg synes self ogs bare du er en pisse god youtuber, men jeg vil ik gøre ligesom andre og sige du er alt muligt, for jeg er ikke den der fedterøv, du ved allerede hvor meget jeg elsker dig og alt det der aha, men det kunne være så rart og vinde, ogs fordi jeg synes deres tøj er så fedt, men jaer aha <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariam

  http://www.danskogmuslim.dk

  elsker drømme sweateren .. dejlig varm her til vinter og foråret<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chloe Haine

  Elsker Veraldo! Har 2 tasker derfra og bruger dem så tit! Ville ikk skade med flere derfra, bare pengene der mangler haha:/ kunne også enormt godt tænke mig noget af det tøj de har da det er vildt fedt!

  Kh😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie F

  Mega lækker konkurrence!! Jeg har altid været stor fan af Veraldo.dk, så ville være sygt fedt at vinde et gavekort dertil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fordi jeg snart skal flytte og derfor har sorteret en masse ud i mit tøj, og kunne derfor godt bruge et nyt pust i garderoben.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Kunne supergodt tænke mig at vinde, da jeg længe har følt at jeg har brug for en ny stil. Så dette gavekort vil være en stor hjælp. Krydser fingrer.;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fiona

  Jeg ville rigtig gerne vinde, da min mor snart har fødselsdag, og jeg gerne vil give hende en lidt dyr gave fra veraldo, da de har nogle virkelig lækre ting ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg forsøger at genoplive mit tøjskab og få en ny, lidt mere feminin stil.. Så det ville da være fedt med lidt ekstra der kunne gå ti det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie M

  Jeg ønsker mig at vinde fordi jeg trænger til at gå i tøj jeg virkelig kan lide og føler mig tilpas i. Lige nu er det bare genbrugstøj..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg virkelig mangler noget nyt tøj, men jeg har ikke særligt mange penge lig nu så det ville være fantastisk at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Sehested

  Fordi jeg vitterligt altid er i tøj krise🙄😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg vil vildt godt vinde fordi jeg elsker den side og fordi jeg virklig mangler noget nyt 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Glinvad

  Heyyy, jeg vil super gerne vinde et gavekort til veraldo.dk, fordi jeg netop har opdage hvor lækkert deres tøj er!!! Deres stil er lige mig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg vil gerne vinde, da det kunne være fedt at prøve at finde min stil med nyt tøj fra Veraldi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Serife

  Jeg ville virkelig gerne vinde.. det ville betyde sååå meget for mig. Jeg elsker dig Fie og jeg er stolt af dig og håber virkelig at det bliver mig. Jeg har aldrig vundet i en konkurrence før, og jeg har heller ik håb for det bliver mig denne gang.. men ligemeget hvad.. om jeg så ikke vinder elsker jeg bloggen og dig. Og du vil altid være den dejligste bitch i verden❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Fie!! Jeg vil gerne vinde fordi jeg vil forkæle mig og min veninde 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hildebrandt Gregersen

  Jeg skal vinde gavekortet fordi jeg længe har ønsket mig en jakke derinde fra, men ikke har kunne finde pengene til det🙏❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Åh ha, jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi jeg efter en graviditet, har taget 10 kg på som jeg stadig kæmper med at få smidt. 🙂 Jeg har næsten ikke noget tøj jeg kan passe i garderoden, men er for studerende og fattig til at forkæle mig med nyt. Og ja, lets face it, hver gang der er en smule penge tilovers, så er der altid et eller andet uventet min datter mangler som jo kommer før sin mor. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg elsker deres tøj. Jeg synes alt på hjemmesiden er flot, og det passer godt ind i min stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Fie,
  Jeg er netop flyttet hjemmefra og mine hårdttjente penge i Netto rækker ikke til meget mere end husleje, mad osv… Derfor ville jeg blive taknemlig for et lækkert gavekort til lidt nyt i klædeskabet! 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didem

  Jeg synes jeg skal vinde, fordi at jeg har brug for noget tøj, fir jeg har nærmest ikke noget;(( jeg elsker dig fir

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carmen

  Hej Fie
  Jeg har efterhånden fulgt med på sin blog i noget tid nu, og jeg får simpelthen bare så meget inspiration til hvad jeg skal have på. Især de ting fra veraldo er super duper fede! Jeg ville blive så taknemmelig hvis jeg gik hen og vandt! Altså helt sindssygt glad! Håber du ser denne kommentar Fie knus Carmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Jeg vil mega gerne vinde fordi, at jeg har fundet den fedeste faux fur jakke på deres hjemmeside! Men min mor synes den er for dyr…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Plesner

  Hej Fie:) Mega fed Giveaway! Grunden til jeg gerne vil vinde gavekortet er, at jeg faktisk flere gange har været inde og kigge på deres lækre pelser. Men da jeg er igang med at spare sammen, til at jeg kan komme på sprogrejse næste år, har jeg desværre ikke mulighed for at købe den. Krydser fingre for at blive en af de heldige, og ellers håber jeg bare at du bliver ved med at lave dit gode indhold;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Hartmann Olsen

  Heej fie❤️
  Jeg vil virkelig gerne vinde, fordi jeg kunne ha’ rigtig brug for tingene:. Mine forældre har ikke råd og det ville betyde så meget for mig… jeg elsker dine videoer og du er så en stor inspiration for mig ! Bliv ved med det du laver ❤️ Håber virkelig du læser det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melis Gül

  Jeg ville meget gerne have et gavekort, da jeg ønsker mig en pelsjakke fra veraldo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ville så gerne vinde, så jeg endelig kunne købe en faux pels jakke. Det ville være fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fruta

  Jeg skal vinde gavekortet fordi jeg har brug for nyt tøj. Jeg vil genre skifte til en ny stil, og Veraldo ville være en meget god start.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Clemmensen

  Hey Fie! For det første, er du en fantastisk person og inspirerer mange, blandt andet mig, til at være sig selv, og det ELSKER jeg dig for! Jeg har tidligere deltaget i en masse giveaway’s men desværre uden held.. så nu prøve jeg igen! Her for tiden har jeg haft utrolig mange udfordringer + nedture, hvor jeg har kæmpet rigtig hårdt for at holde humøret oppe.. Derudover drømmer jeg om at skabe min egen virksomhed, og det kæmper jeg også benhårdt for! Jeg taler med store ord (især i en alder af 15 år..), men jeg vil gøre alt for at nå mit mål for livet! Derfor håber jeg at vinde denne lækre giveaway, så jeg kan få et spark bagi i den rigtige retning;)) Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg være dig evigt taknemmelig, og ville aldrig kunne takke dig nok! Mange kram fra Nicoline Havn Clemmensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie juul

  Jeg har helt klart fortjent at vinde. Jeg lever lige nu i et langdistance forhold og har gjordt det i snart 2,5 år. Jeg sparer lige nu sammen til at flytte i en lejlighed nær ham, så vi kan få en “rigtigt” forhold. Vil gøre alt for at vi kan være sammen, og det betyder så også at jeg det seneste 1,5 år ikke har købt noget nyt tøj til mig selv, da mine penge går på at se ham og spare op til at flytte. Jeg har virkelig brug for noget nyt og lækkert tøj, så derfor ville det være helt fantastisk hvis jeg kunne vinde et gavekort til noget nyt tøj. Knus Mie <3 <3

  P.s. Elsker at følge med i hvad du laver! Respekt for at du er dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg skal vinde fordi jeg fylder 30 lige rundt om lidt, og det hårdt!!! Så at ku’ føler sig lækker i lidt nyt tøj, ville være fantastisk!!😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lejla

  Hej Fie. Synes personligt jeg skal vinde, fordi, at jeg flere gange har deltaget i konkurrencer uden held. kunne være mega dejligt, at få noget held.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg vil utrolig gerne vinde, fordi jeg mangler noget lækkert her til 2018

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatlinda

  Jeg vil rigtig gerne vinde fordi mangler noget tøj og jeg har været inde på deres hjemmeside og jeg synes de har s flot tøj, og vil gerne købe en god gave til min bedste veninde hun har fødselsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig det, fordi jeg har den her taske som jeg virkelig godt kan lide…men jeg har ikke råd til den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Har altid gerne ville shoppe på Veraldo, men SU’en rækker ikke til meget ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Trænger til opmuntring, ovenpå sygdom.😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg har ikke fortjent det mere end nogen anden❤️
  Håber bare på mit held, fordi jeg trænger voldsomt til forkælelse. Har været sygemeldt i næsten 4 måneder og har ikke haft energi til noget som helst, mindst af alt forkæle mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margrethe

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde et gavekort på 1000 kr da jeg godt kunne tænke mig en ny taske også har min veninde fødselsdag og hun vil blive rigtigt glad for den sweater på sidste billede👍🏻 Krydser fingre for jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margrethe

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde et gavekort på 1000 kr da jeg godt kunne tænke mig en ny taske også har min veninde fødselsdag og hun vil blive rigtigt glad for den sweater på sidste billede👍🏻 Krydser fingre for jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Fordi jeg er en fattig studerende, som godt kunne bruge en lækker sweater eller måske en gallakjole😏😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elinborh

  Jeg skal vinde gavekortet fordi jeg har rigtig meget brug for nyt og flot tøj! 😍 jeg starter forhåbentlig som kontorelev snart og der skal man være præsentabel ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Poulsen

  Jeg vil gerne vinde, så jeg kan give det til min søde veninde og mor ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Skønt gavekort:-)
  Jeg kunne vildt godt tænke mig at blive den heldige, fordi jeg blev overfaldet på mit job og er syg uden indtægt.
  Jeg trænger til selvforkælelse og ville blive lykkelig med lidt nyt tøj, den sweater ser super varm og lækker ud:-)
  God weekend til dig Fie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg skal vinde fordi jeg er broke-ass og jeg fucking fryser – jeg kunne virkelig virkelig godt bruge en varm jakke ☃️ 😩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Fordi jeg mangler nyt tøj, men køber det sjældent til mig selv, da jeg bedre kan lide at bruge penge på andre end mig selv, så derfor kunne det være skønt at få gavekort til at købe tøj til mig selv ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Heide

  Jeg vil rigtigt gerne vinde et gavekort da jeg har ønsket mig en fux fur pels i 3 år nu. Den som er nr. 3 er SÅ flot og ville udelukkende bruge gavekortet på sådan en! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Friis Frølund

  Elsker Veraldo og deres ting❤️ Det ville helt sikkert være et gavekort som jeg ville få brugt hurtigt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej
  Jeg synes at jeg skal vinde, fordi jeg har fortjent det! Jeg har været syg i lang tid og har ikke haft overskud til noget, men nu er jeg på vej op i toppen igen! Det ville betyde rigtig meget for mig!
  Knus og kram Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg vil mega gerne vinde fordi jeg i længe har kigget på nogle ting derinde fra men har ikke haft pengene til det, så det ville være mega fedt at vinde et gavekort❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor lækkert!
  Jeg skal vinde, så jeg kan shoppe en masse nyt tøj, jeg kan have på i mit nye fuldtidsarbejde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise C

  Hej Fie. Jeg vil meget gerne vinde, mest af alt fordi jeg ligger syg nu og har lidt ondt af mig selv.. må du få en dejlig weekend 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ville være Mega lækkert med noget nyt tøj, til sæson overgangen til forår🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Canija

  Jeg kunne godt bruge det her gavekort! Jeg sætter altid mine børn først og shopper til dem, det ender så med at mor tit går rundt i de samme bukser.. jeg håber på jeg kan få lov til at friske gadaroben op♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Egegaard

  Det ville være så dejligt! Jeg er studerende og bor ude og er på su og en SU rækker ikke lige til at købe nyt tøj hele tiden 🙁
  Det ville ære så rart at få lidt nyt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Jørgensen

  Det kunne være fedt at vinde, da jeg elsker at shoppe og shopper altid meget tøj ❤️ jeg elsker dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yaren

  Jeg skal fordi jeg er den bedste bitch fra bitchsquad! xx

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt tæt på: Alt om min P-stav