Jeg er nomineret til GAFFA-prisen for ‘Årets Danske Hit’ – Kan vi vinde?! – Fie Laursen
Tjen penge hjemmefra - Se reklamer, svar på spørgsmål osv!

Jeg er nomineret til GAFFA-prisen for ‘Årets Danske Hit’ – Kan vi vinde?!


Hey bloggen! Har i set det? Jeg er fandme blevet nomineret til ‘Årets Danske Hit’ til GAFFA-prisen og jeg er helt oppe og køre over det .. Det er egentligt ikke fordi jeg tror at jeg vinder, men hvis jeg gjorde ville det nok være det største. Jeg er lige gået guld med ‘Justin’, så jeg har en guldplade på vej herhjem – og så vandt jeg ‘Årets Sang’ til Guldtuben, mega fedt ! Men hallo .. GAFFA-prisen? Det er stort. Jeg håber i vil smide mig en stemme, samt få alle jeres venner til det! 🙂

I kan stemme lige HER

5
HØR MIN SANG JUSTIN LIGE HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjen penge hjemmefra - Se reklamer, svar på spørgsmål osv!