JEG SÆLGER UD AF MIT KLÆDESKAB – NÆSTEN ALT MIT TØJ! – Fie Laursen
Jeg har snakket ud med TV3 - Og er ikke længere vred

JEG SÆLGER UD AF MIT KLÆDESKAB – NÆSTEN ALT MIT TØJ!

Hey bloggen! Jeg sælger ud af mit klædeskab på Instagram @salebyfie lige nu! Som jeg sagde ville jeg sælge ud af mit tøj i 2018, så jeg kunne skabe et helt nyt klædeskab og det er jeg begyndt på nu. De næste 2 uger bliver der solgt igennem Instagram, hvor jeg sender pakker og ellers bliver det solgt på en stand, som jeg skriver en adresse på, så snart den er oppe. Hop ind og følg min salgsside og skriv i DM, hvis i vil købe noget!

sale

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har snakket ud med TV3 - Og er ikke længere vred